AllmäntVideoinlägg

SVAR PÅ FRÅGESTUND

Nu är äntligen videon uppe där jag svarar på min gamla frågestund jag hade innan jag åkte till Curacao haha! Några av frågorna handlar om abort, pengar, relationer, dieter och självklart en hel del annat. Hoppas ni gillar videon! <3

Kommentarer

  1. Elin

    Angående att du säger att du ofta har migrän – kolla upp ditt järnvärde/blodvärde!! Även om det kan bero på eller uppstår i samband med mens. Jag har nämligen haft både huvudvärk och väldigt lite ork under en period, vartefter jag gick till provtagningen. Det visade sig att jag hade en långt gången järnbrist som därmed lett till anemi, dvs blodbrist, som säkert är anledningen till varför jag mått som jag mått. Uppmanar verkligen alla att gå och testa järnvärdet (speciellt tjejer) då detta är vääääldigt vanligt. Även om man äter en bra och näringsrik kost så har allas kroppar olika förmåga att tillgodogöra sig det järn man får i sig. Men skönt att höra att det blivit bättre för dig iallafall🙂

  2. Malin

    Verkligen en jättebra frågestund! Tummen upp till fler såna här videos i framtiden :))
    Jag har en fråga angående resor, då du har rest en del. Jag och min pojkvän vill resa någonstans i sommar på en sol och badsemester och jag undrar om du har något tips var man kan åka? Tänker mig typ Spanien, Grekland eller liknande 🙂

    Kram Malin

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting