AllmäntResor

Take me back..

Alltså jag kan inte FÖRSTÅ att jag för tre veckor sedan befann mig på den här otroligt vackra platsen. Jag tycker ofta det blir så, att när man kommer hem från en resa känns det nästan som att allt var en dröm.. Att det nästan är lite svårt att inse att det faktiskt var på riktigt, just för att det kanske är så annorlunda från hemma. Den här stranden heter i alla fall Cas Abao som vi besökte i slutet när vi var på Curacao, och jag kan precis som alla stränder vi besökte rekommendera er att åka dit om ni är på Curacao.

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting