AllmäntOutfits

Outfit

Jacka – NA-KD // Jeans – Zara // Väska – Givenchy // Skjorta – H&M // Skor – Scorett

Såhär såg jag ut igår när  Stockholm bjöd på hela 19 grader!! Alltså HUR sjukt att det var så varmt? Det värsta är ju dock att det tydligen ska bli 3 grader och snö imorgon.. Snacka om att man får smaka lite på det goda livet och sen kastas man tillbaka i verkligheten. Jag skulle verkligen vara sååå glad och tacksam om det här världen höll i sig. Snälla snälla snälla vädergudarna hehe.

Kommentarer

  1. Johanna

    Tycker du, och alla andra så kallade ”influencers”, har ett så intressant jobb och nuförtiden vet ju jag och de flesta av era läsare hur ni får betalt. Via samarbeten, annonser osv. Men jag undrar hur det fungerar med samarbete med t ex NAKD. Ni får ju betalt för att skriva ett inlägg och länka till deras produkter eller visa upp outifts på era snapstories osv men får ni sedan även betalt för hur många som använder just er rabattkod?!!? Dvs får mer betalt om många använder rabattkoden och mindre om det är färre som använder koden. Eller hur fungerar det? 🙂

  2. Guro

    Du er så fiiiiin i ditt nye hår 😀 <3 <3 <3 Vil virkelig bare si at du er min absolutt favoblogger! Blir så glad når jeg ser at du har lagt ut et nytt innlegg, vlogg eller snap. Du virker så himla snill, smart og ned på jorden. Synes du har veldig sunne verdier rundt trening/helsa, samt penger/kjøp, og synes du er duktig på hvordan du velger å ta opp slike saker i din blogg. Keep up the good work. Gleder meg sønder til å lyssna på eran podd etterpå <3 kleeeem

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting