AllmäntTips

Tips på studentoutfits del 2!

För ett par veckor sedan la jag upp detta inlägg där jag själv visade upp fyra stycken outfits man kan bära på den stora dagen, studenten alltså. Ni fortsätter överrösa mig med önskemål om fler tips och hörni, jag förstår er! Jag själv älskade att planera vad jag skulle ha på mig även om det typ handlade om två plagg, klänning och skor haha. Här nedanför hittar ni i alla fall ytterilgare 12 tips på vad ni skulle kunna bära. Jag har delat in dom i olika delar, jumpsuits, under 500 kr, Ida Sjöstedt och över 500 kr! Hoppas ni hittar något fint. Om några dagar kommer det upp ett inlägg med tips på skor man kan bära på studenten (och andra tillfällen) som är bekväma!!

1an – Jumpsuit med spets upptill // 2an – Enkel jumpsuit med tunna band // 3anJumpsuit med kortare ben 

4an – Väldigt enkel och klassisk // 5an – Vippig klänning med nät & spets // 6an – Tight och romantisk


7an – Spets övertill med vippig kjol // 8an – Gulddetaljer och lite längre baktill // 9an – Miiiin studentklänning är tillbaka!!!

10an – Mina favorit, så fin! // 11an – Supersöt med broderier nedtill // 12an – Klassisk klänning med broderade blommor

Kommentarer

 1. Linnea

  Jag har köpt en sån klänning som du hade på studenten men jag undra vad hade du under? Vet inte alls vad jag ska ha eftersom den är rätt så genomskinlig!

 2. Madeleine Sohl

  Hej!
  Jag köpte nummer 7 från Ida Sjöstedt för ett tag sen. Och har precis insett att den tyvärr kommer bli för lång på mig. Så om någon är intresserad av att köpa den, kan vi säkert komma fram till ett pris tillsammans! Vore synd om den bara hänger orörd i min garderob!
  Hör av er till: madeleine.sohl@gmail.com

  Kram!!

 3. Fanny

  Hej Andrea! Jag undrade om du skulle kunna komma med lite tips kring studentmottagningen. Hur man ska tänka kring, mat, dekorationer, inbjudningar osv. Är supertaggad på studenten och älskar att förbereda!! Hur såg din studentmottagning ut? Kram.

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting