AllmäntSkönhetVideoinlägg

HAUL – Mina senaste inköp!

 

En ny video är uppe på min youtubekanal! Jag visar upp mina senaste inköp, hoppas ni gillar den! 🙂

Kommentarer

  1. Emma

    Hej Andrea! Min bästa vän fyller 18 år snart och behöver tips på presenter. Vill ge henne något personligt och betydelsefullt men som ändå håller sig inom en rimlig prisklass! Du är alltid så kreativ så tänkte att du säkert har något bra tips, kram!

  2. Emma

    Hej Andrea! Min bästavän fyller snart 18 år och jag vill verkligen ge henne något personligt eller betydelsefullt men har svårt att komma på något.. har du något tips som ändå är i en rimlig prisklass?

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting