AllmäntTips

13 Reasons Why


Tänkte att jag skulle tipsa er om den senaste serien jag sett! Började i fredags och igår (måndag) såg jag och Anton de två sista avsnitten. Som trailern berättar så handlar det om Hannah Baker som begår självmord, men innan hon gör del spelar hon in 13 stycken kasettband där hon berättar varför hon valde att göra det. Varje band är dedikerat en viss person. Personen vars historia är på band 1 får alla 13 band först, sen fick han skicka vidare dom till personen som är på band nummer 2 och så fortsatte det. Historien är mycket sorglig, men har också många fina stunder. Den handlar om tonårskärlek, vänska, bråk, alkohol, sex och våldtäkt. Huvudpersonen är Clay Jensen som inte kan förstå vad han gjort för att han ska förtjäna en plats på dessa kasettband.

Serien är något långdragen. På ett sätt känner jag att dom borde gjort serien på hälften så många avsnitt, samtidigt förstår jag att man verkligen ville ha med alla detaljer från dåtid samt nutid för att bygga upp storyn från början liksom. Finns i alla fall på Netflix!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting