AllmäntPodcasts

#VARFEMTEKVINNA

ANNONS: Innehåller reklamlänkar

Jeans – LÄNK // T-shirt – LÄNK // Jacka – Bikbok // Väska – Stella McCartney // Solglasögon – LÄNK // Skor – LÄNK

Såhär såg jag ut igår när vi satt i studion och spelade in ännu ett avsnitt till vår poddserie #VARFEMTEKVINNA. Vi har hittills spelat in två stycken avsnitt och har fyra kvar. På måndag ska vi spela in två stycken, är så himla peppad. Ett av avsnitten vi ska spela in då är tillsammans med en poddlyssnare som blivit utsatt för sexuellt övergrepp. Är så imponerad av hennes mod och styrka, och tacksam för att hon hjälper oss hjälpa andra tjejer med igenkänning. Jag har verkligen varit sååå nervös inför inspelningarna då vi verkligen vill att det ska bli bra i och med att det är ett så viktigt avsnitt, men jag är så glad för hittills har det verkligen gått bra. På måndag kommer även 8 stycken tjejer som lyssnar på podden, inte för att bli intervjuade utan för att hjälpa oss ett läsa in några texter till det sista avsnittet. SÅ snällt av alla dom att lägga ner tid från sin dag på att hjälpa oss <3 <3 Blir helt varm i hjärtat.

Förresten! Ni har väl lyssnat på veckans avsnitt? Vi läser upp våra sjukaste mejl/lyssnarnas bikter, det vill säga era mörkaste hemligheter. Så roligt avsnitt! Flera har sagt att dom vill ha en del 2, jag förstår det!

Kommentarer

 1. Amanda

  Om jag ska vara ärlig så kommenterar jag ALDRIG bloggar eller liknande, men måste bara säga att jag fullkomligt dog av hur snygg du var på dessa bilder.
  Givetvis är du alltid snygg men nu kände jag att du behövde veta det haha!
  puss och kram!! fortsätt äga

 2. Gabbi

  Ni gör ett så grymt och viktigt jobb med podden verkligen!! 🙂 fortsätt med det ni gör!! vad heter jeansjackan du har på dig? Finns den nu i butik?

 3. michelle nilsson

  jaaa, snälla en del två! Det är så sjukt roligt att lyssna på sånna mail 🙂 även om dem inte är helt absurda så är läsarmail väldigt roliga 😀 kram på dig! längtar så mkt efter eran poddserie <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting