AllmäntTexter

Mitt hem, min trygghet

Jag satt framför TV4 hela gårdagen, tyst i soffan. Glömde bort att äta, borsta tänderna eller göra dagens planerade sysslor. Kunde inte sluta ta in all den info som dom pumpade ut. Jag tror kanske att det var ett sätt för mig att försöka förstå och bearbeta. Även fast jag såg tydliga bilder på kaoset från gatan och varuhuset jag känner så väl, så kunde jag inte förstå. Dom filmade från området och det var så fint med alla blommor, jag ville dit, jag kände att jag behövde vara där för att kunna förstå och bearbeta.

 När jag sett bilder från folksamlingar efter terrordåd i andra städer har jag trott att dom som gråter är dom som förlorat någon. Jag kunde då inte inse hur otroligt påverkade alla i den staden, eller landet för den delen, kan bli. Det här är min hemstad, mitt hem, min trygghet och det som hänt har sårat och skakat om mig något enormt. Det var otroligt tyst för att vara så mycket människor, många grät i tystnad. Jag grät inte, tills jag såg en handskriven lapp av ett litet barn som löd ”Det är inte ert fel, ni är oskyldiga. Det är idioter som har dödat er, hälsningar Vincent”. Älskade Vincent <3

Kommentarer

 1. Petra Nordqvist

  Fint inlägg Andrea <3

  Man är mållös, det finna inga ord och det bästa är att finnas där för varandra. Du har skrivit otroligt bra om händelsen under helgen, creeds till dig!

 2. Katarina

  Känner samma, är i stan varje vecka iprincip. Det kunde lika gärna varit jag som gick där och kanske inte kommit hem. Fruktansvärt. Var där och lämna blommor iaf. Kram <3

 3. Marianne

  Precis som du har jag suttit fastklistrad framför tv:n. Det känns fortfarande så overkligt att detta fruktansvärda dåd har hänt i vår hemstad. Men samtidigt har det varit så otroligt fint att se hur Stockholmarna öppnar upp och tar hand om varandra. Tillsammans är vi starkare och kärleken vinner till slut <3
  xx
  http://mariannelle.com

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting