AllmäntResor

VI DRAR TILL FJÄLLEN


Bilder från när vi var i Klövsjö sist!

Hej på er!! ÄNTLIGEN är det dags för något som jag längtat efter så länge vilket är att vi ska till fjällen! Det ska bli så himla skönt att bara slappa till 110% i sinnet och samtidigt röra på sig och få frisk luft. Pappa kommer och hämtar mig om typ 20 minuter och då börjar resan till Klövsjö. Jag köpte lite nya skidtillbehör igår så känner mig kitad och klar 😉 Har även packat ner en bok, laddat ner en ljudbok och förberett lite inlägg. MYS i am ready for ya. Pirrar typ i min mage när jag tänker på att sitta framför brasan samtidigt som farmor lagar världens godaste mat.. Det enda som saknas är Anton som ska vara hemma och jobba. Förstår att han vill spara sina lediga dagar till i sommar istället!

Nej men nu måste jag sluta, hoppas att ni får ett trevligt påsklov/en trevlig påskhelg och håll tummarna för bra väglag när vi åker upp mot de kallare delarna av Sverige.. <3

Kommentarer

  1. Amanda

    Mysigt! Har ni inga planer på att åka till Åre någon gång? Väljer ni Klövsjö för att det är närmast eller av någon annan anledning? 🙂

  2. Amanda

    Hej Andrea! Kom och tänka på en fråga: Hur är det att leva/bo tillsammans när man har såpass olika jobb? Inte att man jobbar med olika saker, men jag undrar hur Anton känner över att du har en ”friare” jobbsituation och kan styra lite mer över lediga dagar och åka iväg såhär, tror du han känner någon avundsjuka på det sättet? Och önskar du ibland att ni båda kunde jobba hemifrån för att lättare kunna planera saker utan att jobbvardagen kommer emellan? Ett sammanhang jag funderat lite på, då ni är ett bra exempel så tyckte jag det kunde vara en intressant fråga. Lite svår att formulera men hoppas du förstår hur jag menar haha. Kram 🙂

  3. Lina

    Meen vad synd att inte Anton var med! Jag och min pojkvän är i klövsjö hela påsken och hade gärna umgåtts med er då vi inte har några direkt andra par att vara med! 😁

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting