AllmäntPodcasts

Ni är fantastiska

INLÄGGET INNTEHÅLLER EN REKLAMLÄNK

Min tröja som många frågat om hittar ni HÄR för 149 kr!! Klicka på ”sök butik” så ser ni vilka storlekar som finns närmsta dig!

Hej på er hörni, och godmorgon. Jag ligger i skrivande stund i soffan med filt och tjocktröja, fryser nämligen då jag har feber. Mathilda har varit sjuk tidigare i veckan, antar att jag blivit smittad av henne. Har inte så hög feber så borde må bättre om typ 40 minuter då jag tog en alvedon nyss! Men nog om min feber, måste bara tacka er för den enormt fina responsen ni givit oss för första avsnittet av #VARFEMTEKVINNA. Ni är verkligen så många som skrivit på twitter, instagram och snapchat. Blir helt varm i hjärtat. Det känns både bra och jobbigt att det är så många som vågar träda fram med vad som hänt dom. Jobbigt att det överhuvudtaget har hänt, men självklart bra för att det är ingenting att skämmas över. Ett offer bär aldrig någon skuld. Jag känner dock, blev ni berörda av detta avsnitt kommer ni bli sjukt mer berörda av dom kommande avsnitten, dom är mer känslosamma liksom..

 

Kommentarer

  1. Rebecka

    Vill bara ge ett litet tips angående din feber o så för att snabbare bli frisk. När man inte har en så hög feber (under 39 grader), ska man försöka att inte ta febernedsättande för annars kommer man att förlänga sjukdomstiden. Feber är nämligen ett sätt för kroppen att bli av med de bakterier som finns, så genom att ta febernedsättande blir blir det svårare för kroppen att göra än frisk. Självklart upp till dig hur du gör och ibland ”måste” man kanske ta om man ska iväg på något viktigt som inte går att missa. Men ett tips i alla fall då många ofta tar febernedsättande fastän det bästa egentligen är att härda ut för att snabbare bli frisk 🙂
    Krya på dig!! <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting