AllmäntResor

RESTIPS I SOMMAR

Förra sommaren åkte jag och hela släkten på mammas sida till Menorca. Vi åkte dit för att fira att Mormor och Morfar varit gifta i 50 år, så sjukt länge haha! Allt jag egentligen visste om Menorca var att det är en liten ö som ligger bredvid Mallorca och att dom liknar varandra väldigt mycket miljömässigt men att Menorca inte alls är lika turistig, och den bilden tyckte jag stämde in väldigt bra! Vi bodde i området Cala’n Bosch på ett hotell som heter Blue Star Tamariscos (obs: barnhotell!!!) och precis nedanför hotellet fanns stranden med detta oerhört turkosa vatten. Jag vet att det är många av er som letar resor nu till sommaren och jag vill ändå passa på att tipsa om Menorca. Det är väldigt lugnt, hit åker man inte på en partyresa men om man vill ha just lugnet och otroligt fin miljö, åk hit!!

Kommentarer

  1. Matilda

    Hejsan:) jag och en kompis (19åriga) har tänkt åka till Grekland i juli en vecka men inte bestämt var. Vi är ute efter goda restauranger som inte kostar skjortan, butiker, sola, festa lite, bad och inte är allt för dyrt då vi tar studenten nu. Du verkar ha varit där några gånger om ja förstått rätt, så skulle du kunna tipsa om ställen där?
    Btw himla bra blogg!! Kram

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting