AllmäntOutfits

Dagens outfit

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Jacka – Chiquelle // Byxor – LÄNK // Skor – LÄNK // Linne – LÄNK 

Såhär såg jag ut idag! Måste verkligen bli bättre på det här med outfitbilder, vet ju att ni uppskattar det. Ska verkligen försöka tänka på det! Hur fint är inte mitt nya linne och mina nya skor? Skorna fick jag i födelsedagspresent av Anton, dom är så sjukt sköna också. Det roliga är att jag önskade mig dom förra året så blev superglad och överraskad när jag fick dom nu haha!

Idag har jag och Anton storstädat lägenheten och tvättat, mindre roliga saker men nödvändigt. Alltså usch har haft panik över smulorna på vårt köksgolv!! Så mår bra över att dom äntligen är borta 🙂 Efter det satt jag hemma och svarade på mejl innan jag åkte in till stan för att möta Mathilda. Vi hade studion idag hos Acast så vi spelade in nästa veckas intro till #VARFEMTEKVINNA och sen hjälpte även våra systrar + Alice’s kompis till med att läsa in de sista mejlen till avsnitt nummer 6. Känns riktigt skönt att typ vara klara, nu har vi förmodligen bara en inspelning kvar och det är på fredag med en lyssnare som likt Johanna kommer berätta sin historia i avsnitt 4.

Kommentarer

  1. Elin

    Vilken brun utan sol använder du? Du är alltid så fint brun och när mina vänner använder sig av bus så blir dom typ oranga.. Bara nyfiken på vilken man ska köpa 🙂
    Kram

  2. Chanapha

    Skorna är så snygga! Tidigare idag satt jag på bussen och lyssnade på Johannas avsnitt. Vill bara säga att ni är helt grymma. Ni lyckas verkligen göra en bra och lärorik podd <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting