AllmäntInredningTips

Mer förvaring: tips!

Något många av er gillar när jag skriver om är vår lägenhet. Jag har dock fått lite idéetorka när det kommer till det ämnet då vi inte längre gör några förändringar eller nya inköp till skillnad från när vi flyttade in.. Men här om dagen kom jag på en sak jag kan göra ett inlägg om, nämligen hur vi tänkt kring förvaring och effektiv förvaring. Som alla andra vill jag ha så mycket förvaring som möjligt, men när man köper sin första lägenhet kanske man inte har möjlighet till en walk in closet liksom! Så tänkte visa upp några enkla saker vi tänker på när vi inredde lägenheten!


– Bokhylla och skrivbord i ett! Älskar verkligen den här lösningen där vi får plats för både saker samt datorn/arbetsplats. Att vi valde till skåpet är jag sååå glad och tacksam över. Där i har jag alla kameratillbehör, laddare, pennor, häftapparat, tejp och allt sånt där annat man absolut inte vill ha framme. Detta hyllsystem är från String, ni hittar det HÄR (adlink)


– Tv-bänk och förvaring i ett! Ännu en oerhört skön lösning. Är så glad över att vi köpte en tv-bänk där vi också fick plats att slänga in massor av saker i. I ett av skåpen har vi värmeljus, tändare, tändstickor osv. I ett annat har Anton sina viktiga papper, bankdosor osv. Den här är från Ikea!


– Egengjord hatthylla! Något vi hade svårt för var att hitta en hatthylla som passade våra mått i hallen. Istället för att behöva välja bort hatthylla eller ta en som inte fyllde ut hela utrymmet så gjorde vi vår egna. Jag köpte allt på Bauhaus och sen målade vi den bara i grå färg. Själva stången köpte jag på en butik som säljer beslag på Birger Jarlsgatan. Så skönt att vi utnyttjade varje cm som gick.


Dörrhängare – Detta är nog väldigt vanligt men vi uppskattar detta så mycket. Dessa krokar är från Lagerhaus och Ikea och vi använder dom så mycket. Där hänger alltid någon väska och våra morgonrockar.

  
– Säng och förvaring i ett! Jag har som många andra drömt om en kontinentalsäng men vi förstod rätt snabbt att vi inte kommer få plats med våra saker om vi har det. Vi behövde mer förvaring helt enkelt. Vår säng är typ ett av mina favoritköp till lägenheten. Under den förvarar vi tjocktröjor, träningskläder samt kläder vi inte använder så ofta. Det får verkligen plats MYCKET under sängen. Den är köpt på Ikea.


– Grunda garderober! Om ni precis som oss kanske inte har så mycket yta att jobba med så kan jag varmt rekommendera att köpa en grund garderob för dom rymmer mer än vad man tror. När jag såg att man var tvungen att hänga galgarna åt ”fel håll” så tänkte jag att vi kanske skulle få plats med max 6 plagg var men wow vad fel jag hade. Vi köpte supertunnagalgar så vi får plats med hur mycket som helst. Från Ikea!

– Jobba på höjden! Om du har tillräckligt högt i tak, utnyttja höjden! Här ser ni en lösning vi har i vårt badrum som vi inte hade klarat oss utan. I en låda har vi toalettpapper, i en annan alla mediciner, plåster osv och i den tredje har vi tvättmedel, sköljmedel och sen har Anton några grejer där i. Har sett många göra liknande saker i sina hallar, att man liksom bygger som hatthyllor högt upp på väggarna där man har böcker eller lådor/korgar som vi har.

Kommentarer

 1. Andrea

  Hej! Superbra inlägg, gillar verkligen idéen med det! Ville bara säga att det kanske inte är så jättebra att skriva var ni förvarar viktiga papper och bankdosor, tänker bara på säkerheten liksom. Ingen kritik, bara ville säga det – alla människor vill inte väl, tyvärr. Hoppas du tar denna kommentar bra 🙂 kram!

 2. Anonym

  Hej Andrea! Tack för en super bra blogg, podd, youtube och så vidare, du/ni är verkligen my all time favorite när det kommer till bloggar, poddar o vloggar! Och #varfemtekvinna är verkligen sååå viktigt och bra att ni gör, all heder till er!

  Jag tänkte bara ställa två frågor som jag undrat länge på.. när du gör såna samarbeten som tex med na-kd eller det när du visade studentklänningar från bubbleroom, får du då kläderna hemskickade till dig och får behålla allt eller åker det tillbaka efter du visat upp? Har verkligen undrat detta så länge, för om du får behålla allt så måste du ju ha sjukt översvämmad garderob haha 🙂

  Sen har jag också länge undrat på vilket område i Stockholm du bor? Trivs du där? Tar det länge att ta sig in till centrum därifrån och tycker du det funkar smidigt?

  Kram

 3. Josefin

  Hej! Vart är din sjukt snygga off shoulder blus från som du la upp bild på i torsdags på Instagram?
  Super tacksam för svar, eftersom jag verkligen vill köpa den

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting