AllmäntNew inTips

Min gula väska – online!

INLÄGGET INNEHÅLLER EN REKLAMLÄNK

Ni är sååå många som frågat om den här väskan på Instagram, snapchat osv. Den är köpt på Mango men såg nu att även Boozt har den i sitt sortiment på hemsidan. Supersmidigt om ni vill köpa den online. Den kostar endast 349 kronor och finns även i lila. LÄNK

Kommentarer

 1. Moa

  Hej Andrea!
  Skulle du kunna skriva lite om ditt och Antons förhållande och hur det var när ni gick i samma klass? Hur ofta sågs ni utöver skolan, hur ofta sov ni över osv? Jag är nämligen tillsammans med en kille i min klass och vi har varit tillsammans i ca 5 månader nu (vi går i 1an på gymnasiet) men jag är rädd att vi ska tröttna på varandra om vi umgås för mycket, så skulle verkligen uppskatta om du kunde skriva om hur du och Anton höll gnistan vid liv under hela gymnasietiden!! Kram, du är bäst<3333

 2. Lisa

  ​Heej fina du! Ska iväg på en finare tillställning nu i slutet på maj, där dresscoden var ”Ljust sommarklätt” samt min killerbrors studentbjudning i början på juni, och vad har man inte annat än klädpanik?!? Hade blivit såå glad om du kunde tipsa på lite outfits som skulle passa att bära till båda tillfällena! Ha det bäst, puuuss

 3. Amanda

  Hej Andrea! Älskar din blogg och podd! Jag ska starta UF-företag till hösten och undrar om du har några tips. Skulle verkligen uppskatta om du skulle kunna skriva lite om det på bloggen eller prata om det i podden. Kram <3333

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting