AllmäntRecept

Recept: Italiensk paj!

Hej på er! Idag har jag haft en sååå mysig dag. Jag sov lite länge än vanligt, vaknade typ halv åtta och vid halv tio mötte jag Mathilda vid mitt gym. Vi båda har varit lite krassliga i April och har precis börjat komma igång med träningen igen så vi ville köra ett riktigt köttarpass (ett riktigt jobbigt pass). Vi började med intervaller på löpbandet, sen backintervaller på löpbandet och massor av annat. Gud vad jobbigt det var alltså, men såååå skönt och befriande. Älskar att andas som man gör när man är riktigt andfådd, känns som terapi för min kropp. Efter träningen så gick vi och handlade innan vi åkte tillbaka hem till mig och det blev inköp till italiensk paj och kanelbullekladdkaka!

Pajen blev supergod, anledningen till att vi kallar den italiensk är för att det kändes typiskt italiensk med oliver, soltorkade tomater, mozarella och pesto. Det blev verkligen sååå gott och smakrikt, vegetariskt också vilket är ett stort plus. Om ni är sugna på att göra en likadan så har ni receptet här:

Ingredienser:
125 gr smör (kallt)
3 dl mjöl
2 msk kallt vatten

3 ägg
2 dl vispgrädde
Mozarella
Riven prästost
Pesto
Soltorkade tomater
Oliver

Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader.
Nyp ihop degen och lägg den i en pajform, in i ugnen i 10 minuter.
Höj ugnen till 225 grader.
Blanda ägg och vispgrädde, häll i pajen.
I med ost, soltorkade tomater, oliver och kryddor.
Efter cirka 25 minuter i ugnen är pajen klar!

Kommentarer

  1. Lisa Eriksson

    Tror du man kan byta ut äggen mot något veganskt? För jag är vegan och den ser verkligen såå god ut!;D

    På min blogg har det kommit upp ett inlägg om min panikattack i skogen…​ Om någon tycker att sånt är intressant.

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting