AllmäntTipsWanted

SWIMSUITS

1an – HÄR // 2an – HÄR // 3an – HÄR // 4an – HÄR // 5an – HÄR // 6an – HÄR // 7an – HÄR // 8an – HÄR

Om två veckor åker jag och Alice till Barcelona som ni vet från inlägget igår. Något jag känner att jag verkligen skulle vilja ha med mig är en baddräkt men jag har ingen. Jag hade en som jag hade på mig när jag var med i Hanna badar med en kändis men den glömde jag plocka upp ur en påse som låg i min garderob i två veckor innan jag hittade den.. Vågade inte ens öppna och se hur den mådde haha usch 🙁 Kikade runt lite på other storier och Gina och hittade i alla fall massor med fint. 7an finns i flera färger, funderar på den i svart och sen nummer 3, 5 eller 8! Så svårt att välja när dom alla är så fina hehehe..

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting