AllmäntTips

Snygga solglasögon!

1an – LÄNK // 2an – LÄNK // 3an – LÄNK // 4an – LÄNK // 5an – LÄNK // 6an – LÄNK // 7an – LÄNK

Jag använder tyyyp två par solglasögon och det är bland annat dom i mitten av collaget (nummer 7) och sen ett par andra som också är från Ray Ban som heter Clubmasters. Mina absoluta favoriter är ändå nummer 7 då dom passar till allt och inte har några superstora detaljer i silver/guld så de passar liksom oavsett vad man kör på för dagen. Men, ville i alla fall tipsa er om dessa svinbilliga solglasögon!! Dom kostar liksom 79 kr styck, helt galet! Nu får vi bara hoppas på att vi får anledning till att använda solglasögon mycket haha 🙂

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting