AllmäntReceptResor

Brunch goals

Igår så började jag och Alice dagen med att ta oss till Brunch & Cake här i Barcelona. Sist jag var i Barcelona var vi just här och det var såååå gott jag var bara tvungen att gå tillbaka. När vi kom vid halv elva ungefär så fick vi skriva upp oss på en kölista och det tog cirka 20 minuter innan vi fick bord. Det var verkligen sååå mycket folk. Det som underlättade för oss är ju att vi bara var två 🙂


Vi hade liiiite beslutsångest kring vad vi skulle beställa då allt är så färgglatt och gott men till slut gjorde vi vår beställning och den bestod av två stycken smoothies…Nutella pancakes…


Granola bowl..


Och deras chicken supersandwich med guacamole!


Allt var verkligen sjuuuuukt gott. Älskar man nutella, köp pannkakorna!! Om man är sugen på något frukost-aktigt kör på granolan och är man lite mer i lunch-mode så tycker jag att kycklingmackan är ett bra alternativ. Det bästa var att det ändå var rimliga priser. Jag blev liksom chockad när vi fick in notan, det landade på drygt 350 kronor. Alltså typ 175 kr var för allt detta. Så nice!

Brunch & Cake
Carrer d’Enric Granados, 19, 08007 Barcelona

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting