AllmäntNew inOutfitsResor

New in – En röd dröm

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR FRÅN NA-KD // NELLY // ZALANDO
Hur drömmig är inte min nya klänning som jag köpte här i Barcelona igår? Hittade den inne på Zara för 29€, så nice!! Älskar verkligen ärmarna, kan inte tröttna på volanger haha.. Såhär gick jag i alla fall klädd igår påväg till middagen som jag i ett senare inlägg också ska berätta om. Jag hade först tänkt ha ett par snygga klackskor men har tyvärr fått skavsår så låter fötterna vila med compeed ett tag 🙂 Här nedanför hittar ni 6 andra röda, snygga klänningar:

1an – LÄNK // 2an – LÄNK // 3an – LÄNK // 4an – LÄNK // 5an – LÄNK // 6an – LÄNK

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting