AllmäntReceptResor

Tapas night


Alice <3 <3 Hennes blogg hittar ni HÄR!


En till bild på burratan då hovmästaren ville hjälpa till med att få till den perfekta bilden haha 😉

Igår så var det äntligen dags för tapas!! Första kvällen åt vi ju asiatiskt. Vi åkte till ett ställe jag var på sist i Barcelona, och ja det kanske är lite tråkigt att åka tillbaka men dessa tre ställen (asiatiska, brunch & cake och detta) är verkligen värda att besöka igen! Stället heter i alla fall Paco Meralgo och maten är fantastisk, likaså servicen. Jag och Alice fick seriöst in maten efter TVÅ minuter haha, vi hann knappt fatta vad som hände. Maten var så god att jag nästan är lite nervös inför dit vi ska ikväll haha.. Hoppas det lever upp till samma nivå! 🙂

Paco Meralgo
Carrer de Muntaner, 171, 08036 Barcelona

Kommentarer

  1. Frida

    Hej,
    Jag tänkte bjuda min syster på ett restaurangbesök när vi är i barcelona till hösten och vi båda ä l s k a r tapas så blev väldigt lockad av detta, men undrar hur priserna ligger till? Hittar inget om det på deras hemsida nämligen 🙂

    1. Andrea Hedenstedt

      Hej! Åh vad roligt, kan verkligen rekommendera detta ställe! Jag tror vi beställde in sammanlagt 6-7 tapasrätter, varsinn fruktsallad och varsinn läsk. Det landade på cirka 70€ inklusive dricks! <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting