AllmäntResorTips

Sensi Gourmet Tapas


Igår var vi på ett så himla mysigt ställe som heter  Sensi Gourmet Tapas. Jag fick det som tips av några av er och wow vad glad jag är över det tipset för det var inte bara supertrevlig personal samt mysig lokal utan också riktigt god mat. Vi har ätit tapas typ fyra måltider i rad nu men det är ju sååå gott så det spelar ingen roll. Det är ju inte något jag ens äter en gång i månaden hemma så det gäller ju att passa på när man kan. Som tur är så ska jag tillbaka till Spanien i Juli så då blir det ännu mer tapas <3 <3. Jag kan verkligen tipsa er som gillar att äta vegetariskt att gå hit, dom hade en egen del på menyn med bara vegetariska tapasrätter som alla lät väldigt goda! 🙂

Carrer de Milans, 4, 08002 Barcelona

Kommentarer

  1. Lisa Eriksson

    Åhh, vad mysigt! fanns det något veganskt på menyn eller bara vegetariskt?:D

    La nyss ut ett inlägg på bloggen som heter ”just a Little reality check”… Tycker det är ett jätte viktigt inlägg om kroppen och utseende. Läs gärna det. (JA, reklam, reklam…) Men det är så sjukt viktigt tycker jag!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting