AllmäntNew in

NY VÄSKA


Jag har länge velat köpa en väska från Gucci.. Kollat inne i butiken i Stockholm flera gånger men den har aldrig funnits. Jag tänkte att jag skulle köpa den i Paris men nu när jag var i Barcelona så tänkte jag att jag kunde kolla om den fanns där vilket den gjorde. Hade ju kunnat köpa online men ville gärna köpa den i fysisk butik då jag inte visste vilken storlek jag ville ha.Och här är den!!! Tycker verkligen den är p-e-r-f-e-k-t. Tycker den känns så lyxig med det guldiga detaljerna!


Och såhär söt är den på baksidan haha! Jag valde till slut mellanstorleken, vilket jag också trodde från början. Den passade mig bäst 🙂 Direkt efter köpet mådde jag lite illa i och med att den är väldigt dyr men nu pirrar det i magen när jag kollar på den, ni ba…?? Jag har full förståelse över att man tycker att det är sjukt att lägga sånna här summor på materiella saker men  alla får ju prioritera sina pengar som man själv vill, ganska härligt ändå. Tycker man att det är sjukt kan man ju bara låta bli att lägga sina egna pengar på det istället för att skicka iväg dumma kommentarer, inte svårare än så.

Jag är i alla fall väldigt nöjd med mitt köp! <3

Kommentarer

 1. Nathalie

  Den är så himla fin! Mycket bra köp! 😊 Är det mini eller small? Vill själv köpa en i mocka och funderar på vilken storlek jag ska ta. 😘

 2. Nora

  Beställde en Gucci i lördags (fick hem den igår<333) och vet precis vad du menar med illamåendet, men åh kan inte sluta titta på den nu!!!!! Och visst känns det ändå lite bra att kunna köpa en så fin present till sig själv? Det är man fan värd ibland 🙂 Jag köpte min i studentpresent från mig till mig <3

 3. sofie

  Åhh såå fin!!
  Har varit ute efter en väska i den storleken ett bra tag nu och den där ser ju alldeles perfekt ut!
  Vet du vad modellen heter?

 4. Vendela

  Åh, så himla FIN! <3 Fick hem min svarta velvet in den mindre storleken för några veckor sedan och är verkligen SÅ nöjd! Du kommer inte ångra dig en sekund, hehe.

 5. Märta

  Hej Andrea! Jag undrar lite hur du tänker kring att säga vad saker kostar oså? När du köpte den gula väskan så sa du vad den kostade, men Gucci väskan så sa du inget pris? Är det för att du inte vill påverka dina läsare med att du köper dyra saker? Jag själv är modeintresserad och skulle tycka de var kul att veta vad Gucci väskan kostade. 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting