AllmäntNew inOutfits

Snickarklänning

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR FRÅN ZALANDO & NAKD

Klänning – LÄNK // T-shirt – LÄNK // Skor – LÄNK

Alltså har ni sett något sötare än min nya klänning!?! För några veckor sedan fick jag ett litet anfall och klickade hem en hel del nya sommarkläder och till min glada förvåning älskade jag typ allt. Ett av plaggen är denna jeansklänning, kan man kalla det för snickarklänning? Älskar sånna här plagg, där du inte behöver tänka på matcha hit och matcha dit. Jag har i alla fall 38 i klänningen för er som undrar 🙂

Kommentarer

 1. Fanny

  Sen du flyttade din blogg til Veckorevyn så laggar den 8 av 10 gånger jag går in på den(via safari). Antingen står det bara att det är något fel och sidan startas om och om igen eller så hinner jag scrolla ett halvt inlägg innan allt blir vitt. Är det något som går att lösa?

 2. Linnea

  Hej, skulle du kunna skriva hur bred du är över höfterna då jag tänkt att beställa den här och är väldigt osäker på om jag får plats i en 38 eller intw, tycker det ser ut som om att vi har samma kroppsstorlek ungefär men den ser ut att sitta perfekt över höfterna på dig

 3. Anonym

  Sååå fin tjej och såå fin outfit! …en annan fin grej, den ljusblåa blusen som syns bakom dig i din senaste yt-haul vart är den ifrån?

  1. Andrea Hedenstedt

   Hej! Tog tyvärr inga bilder men kan verkligen rekomendera hotellet. Det kommer upp en vlogg imorgon från Barcelona och då ser man mer av hotellet, rummet osv. Det heter Barcelo Raval!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting