Wanted

FESTIVAL OUTFITS

1 – HÄR // 2 – HÄR // 3 – HÄR // 4 – HÄR // 5 – HÄR // 6 – HÄR // 7 – HÄR // 8 – HÄR // 9 – HÄR // 10 – HÄR 

Även om den svenska festivalsommaren kan vara kall och grå så är det roligt att gå loss lite med shoppingen och köpa sig en festivaloutfit eller två. Släng på en skinnjacka och höga stövlar eller liknande för att klara av eventuell kyla haha.. Jag är helt besatt av den svarta kjolen (nr 4) och funderar starkt på att beställa den, det är ett sånt där plagg som funkar oavsett tillfälle!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting