AllmäntOutfits

Outfit i Barcelona

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR FRÅN NELLY & NA-KD


Blus – Zara // Kjol – LÄNK // Skor – LÄNK

Såhär var jag klädd sista kvällen i Barcelona, köpte den här blusen när jag var där och är sååå glad över den. Visst är den fin? Hej på er förresten, jag ber om ursäkt över att det varit många ”opersonliga” inlägg senaste dagarna men jag har haft fullt upp efter att jag kom hem från Barcelona och endast suttit framför datorn med mejl, bokföring och annat tråkigt så har inte så mycket att berätta om haha.. I alla fall, jag ska alldeles straxt träffa Moa på Greasy Spoon. Vi ska äta lunch där tillsammans innan vi ska till Lovisas event hon har tillsammans med Nelly. Ska bli så himla mysigt att träffa mina bloggkompisar, dom är så fina allihopa. Fått frågan några gånger om jag känner att andra bloggare är konkurrenter och nej det gör jag verkligen inte, jag ser dom snarare som kompisar och kollegor. Kvällens planer är att tvätta. Kram på er!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting