AllmäntResor

Sista kvällen i Göteborg


Sista kvällen i Göteborg åt vi middag på ett sååå mysigt ställe. Jag åt på The Barn för ett par år sedan när jag var i Göteborg med Anton men det var på ett annat ställe, detta är alltså också The Barn fast bredvid Stora Teatern som ligger på Avenyn. Det var verkligen sååå mysigt att sitta utomhus under träden, som en enda stor trädgård liksom.

Vi började med att beställa in varsin drink, alltså hur gigantisk är inte min frozen daquiri??? Sjukt stor haha.. Både min drink och Mathildas mojito var i alla fall väldigt goda. Så ett tips är ju att gå hit för något gott att dricka även om man inte är sugen på mat.

Goals

Jag åt sallad med flankstek, den var såååå god. Precis såhär vill jag ha min sallad, med gröna blad, massor av tomater, avokado och protein. Inga konstigheter liksom.

Hur cozy??


Efter middagen gick vi tillbaka till hotellet för att föra lite inför kvällens utgång. Vi hade en flaska bubbel från Ålandsbåten som vi tog med oss haha. Som tur var kunde hotellet ge oss en hink med is så vi kunde kyla ner den också. Goals. Vid halv ett ungefär så tog vi oss till Yaki Da som var typ ett av två ställen som hade öppet på onsdagar och jag måste tyvärr säga att jag är sjukt besviken.. Det var verkligen inte något drag för fem öre så bara efter en halvtimme drog vi. Vi skulle upp och köra bil till Halmstad på förmiddagen så det var ingen idé att vara uppe sent i onödan om vi inte ens hade trevligt. Hade i alla fall en väldigt trevlig kväll med min bästa vän även om det inte var världens drag på just Yaki Da! 🙂 Och inget illa menat mot Yaki, jag har varit där på en lördag förut och det var svinkul!

Kommentarer

  1. Louise

    Jag bor i Göteborg och har sett att de har öppnat den restaurangen vid stora teatern och nu när jag såg dina bilder ifrån restaurangen blir jag sugen o testa 🙂 Så fina foton .

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting