Allmänt

FRÅGESTUND!

Hej på er!! Nästa vecka åker jag till Mallorca med Anton och tills dess vill jag gärna förbereda några inlägg så uppdateringen ska hålla sig bra trots att jag kommer ligga på playan hela dagarna. Kom på att det var rätt länge sen vi körde en frågestund så let’s do it. Ni ställer vilka frågor ni vill, det kan vara något som handlar om er, om mig, vad som helst. Jag ser till att ha svarat på så mycket som möjligt så det kommer upp 1-3 inlägg med svar medans jag är bortrest. 

Köööör

Kommentarer

 1. Anonym

  Upplevde du några sexuella trakasserier från män när du var i New York? Själv fick jag stå ut med flertal kommentarer om min kropp när jag besökte staden i april, oerhört tråkigt då jag annars ÄLSKAR staden.

 2. Emma

  Hej!
  Vad tycker du om Louis Vuitton väskor och accessoarer?
  Om du skulle köpa en Louis Vuitton Neverfull – skulle du köpa den i vanligt monogram mönster eller i de brun rutiga ”ebene”?
  Eller har du tips på någon annan tote bag i samma modell fast från annat märke?

  Kram

 3. Anonym

  Hej Andrea! Vill börja med att säga att jag tycker att du och din blogg är grym! <3 Jag undrar om du kan berätta lite om din vistelse i Paris, jag ska nämligen ditt och skulle uppskatta lite råd angående shopping, restauranger, sevärdheter osv. Kram!

 4. Skumbanan🍌🍌

  Andrea! Kroppsångest är något vi alla har/haft du verkar vara så nöjd och stolt över din kropp ! Har du något tips på hur man blir stolt över sin kropp och den man är ! Kram kram skumbanan

 5. Margareta

  Hej Andrea:) Jag undrar vad dit bästa tips är för att vara nöjd med sig själv och och sin kropp ;)kram

 6. Jessica

  1) med handen på hjärtat, tror du att du och Anton kommer vara tillsammans för alltid?
  2) vad är dina tips för ett långt och bra förhållande? (något måste ni ju göra eftersom det verkar funka så bra mellan er)
  3. Hur skaffar man vänner? jag har alltid haft svårt med vänner. Jag är 19 år nu och känner att jag sitter hemma alldeles för mycket… men som sagt så har jag inte så många, och framför allt bra vänner. Har du några tips?
  4. vad är din plan/ambitioner med din youtube kanal? Jag äälskar verkligen den haha, och önskar att du hade lagt ut mer videos.

 7. Alva

  Tänkte höra om dina åsikter kring p-piller/preventivmedel, har du använt det och funkade det bra osv..? Många börjar ju nu med Natural cycles och så istället för hormoner, tror du att det är ett bättre alternativ än de ”vanliga” metoderna?

 8. Hannah

  1. Vad är ditt bästa tips för att få ens blogg/instagram att växa?
  2. Favorit sida att shoppa ifrån?
  3. Om du inte hade vart en bloggar/influencer idag hade du pluggat vidare då? Jobbat eller vad hade du gjort? Vart hade du jobbat då osv?

  Kram på dig! xx

 9. Anonym

  Hej Andrea <3

  När du bodde hemma och sparade till din lägenhet, hur mycket sparade du då varje månad? Jag själv bor hemma hos mina föräldrar nu och har en lön på cirka 18 000 efter skatt. Betalar 3000 hemma och betalar mobil osv så har cirka 13 000 kvar efter fasta utgifter. Hur mycket tycker du att jag borde spara? Bor i en mindre stad än dig så behöver inte en kontantinsats större än 150 000 kr ungefär. Skulle verkligen uppskatta dina tankar! 🙂

 10. Sandra

  Har du något tips vad man kan göra/tänka när andra tjejer (som man känner) stöter / är väldigt på ens pojkvän? (Dock är inte min pojkvän så tillbaka, men det stör mig och gör mig arg på dessa tjejer då det känns som att der försöker ”sno” honom).

 11. Emma

  Hej fina Andrea! Har läst din blogg ett tag nu, tittat på din youtube samt lyssnat på din podd och jag tycker verkligen att du är en sån himla härlig person och att du verkar vara så jordnära. Jag får mycket inpiration från dig och dina inlägg, då jag tycker att du har så mycket bra saker att komma med och då är min fråga till dig vart får du din inspiration ifrån och har du aldrig några ”idetorkor”? Kram!

 12. Emelie

  Vad för företag är det Anton håller på och startar upp? Vad jobbar han med i dagsläget? Har du eller Anton planer på att plugga på universitet? Haha mycket frågor om Anton 😱

 13. Pima

  Hej!!
  Såg att du precis varit i Kroatien, sååå kul då jag och min kille åker dit nu i augusti. Kan du inte nu i efterhand skriva ihop ett inlägg med lite tips, typ punkta upp vad som var bra och mindre bra? Skulle vara så hjälpsamt!! Och sen har jag letat med missat vad ert hotell hette, trivdes ni där? Kram

 14. Wilma

  Skulle vara jätte kul att läsa om dina bästa tips på lite olika bra restauranger och matställen i Stockholm (både för lunch och middag)! Typ som din matrelaterade stockholmsguide du gjorde för ett tag tillbaka 🙂 Alltid lika svårt att veta var man ska äta i stan.. Kram!

 15. Alice

  Hej, jag har länge undrat hur du ser på att bloggare och personer i liknande sociala medier uppmuntrar så mycket konsumtion? Jag förstår självklart att det är genom samarbeten som handlar om att uppmuntra sina followers till att köpa saker som får det yrket du har att funka och att vi möter reklam som bara finns för att vi ska vilja konsumera saker på andra håll också varje dag. Jag tycker bara det hade varit intressant att höra vad du tänker kring det och om det är något du tänker på. Det känns som att många bloggare ofta konsumerar väldigt mycket saker som smink, kläder osv. och det är ju ett problem för både miljön och ett problem eftersom de som t.ex. jobbar i fabrikerna där kläderna tillverkas oftast har väldigt dåliga arbetsvillkor osv. Känns som om denna frågan kanske är lite rörig, men hoppas du förstår vad jag menar 🙂

 16. Maria

  Saknar du någonsin att gå i skolan? Om ja, vad? Vad tyckte du var det bästa med skolan? Tänker både på specifika ämnen men också andra grejer som att träffa folk, rutiner osv. Kram!

 17. Felicia

  Kan inte du skriva lite om hur det fungerar rent praktiskt med samarbeten och att jobba med sociala medier? Alltså hur man tar betalt, hur företag tar kontakt med dig osv.. Jag tycker att det är så intressant i och med att jag själv inte jobbar med det😘

 18. Ida

  Hej, jag är 16 år och ska jobba hela sommaren. Jag är extremt sugen på att köpa en väska, dock kostar den närmare 6000 kr. Som jag ser det just nu skulle det vara en investering som jag tänker att jag kommer använda i många år framöver. Jag tänker redan lägga undan ungefär hälften av det jag tjänar i sommar så tänker att det kanske inte är helt fel att unna sig. Undrar därför hur du ser på att köpa dyra saker när man är ung? Är det värt det eller kommer man att tröttna på saken även om man inte tror det just nu? Mina föräldrar tycker att väskan är på tok för dyr, men samtidigt är det mina pengar och mitt val.

 19. E

  Hej Andrea!
  Jag och min pojkvän har snart våran första årsdag, jag skulle vilja göra något speciellt med honom den kvällen (vi båda jobbar under dagen) men jag har inga idéer på vad vi skulle göra. Har du några tips? Du har ju varit tillsammans med Anton i några år så jag tänkte att du bör ha några bra tips! Vad har ni gjort när ni firat eran årsdag? Kram!

 20. Malin

  Dina 3 största tips att göra under sommaren.

  Vad är dina tips försatt bevara god hälsa? (vilket då innefattar allt som har med hälsa att göra).

  Vad är de bästa sakerna du gjort med din pojkvän som du kan rekommenderar till andra?

 21. En tjej som tycker du äger

  Hej fina du!

  Jag har precis taggat studenten och är otroligt glad över det! Men jag är samtidigt stressad över framtiden såklart. Jag har alltid varit en person som träffat mina vänner genom skolan. Nu när skolan är över är jag orolig över att jag kommer bli ensam. Har liksom några nära vänner som jag alltid hänger med men vill även skaffa nya. Men vet inte hur :/ hjälp mig med tips på hur jag kan skaffa nya vänner efter studenten och vart.

 22. Elin

  Hej Andrea! Tack för en toppen blogg!
  Jag undrar över om du har tänkt på att anlita någon som kommer och städar i lägenheten? Tänker på eftersom du verkar ha de ekonomiska resurserna för att ha det men som jag har uppfattat det så städar endast du och Anton? Skulle vara jätteintressant att höra din tankar kring det!

  Undrar även hur du tänker gällande när Anton ska göra något med sina kompisar. Kan du tycka att det känns jobbigt ibland etc?

  Kram!

 23. Emma

  Hej fina Andrea! Tack för din underbara blogg <3
  – Vad skulle du säga är det bästa med att ha flyttat hemifrån?
  – Sedan undrar jag hur man i din blogg kan se ditt arkiv som sträcker sig längre än december 2015? Har följt din blogg länge (den är min favorit!!) och tycker det kan vara kul att gå tillbaka i arkivet, men det sträcker sig bara till en viss månad.. Vet ju att du har bloggat längre än sedan 2015 ;))
  Många kramar!!

 24. Lisa

  Hej Andrea, här kommer en kort fråga.
  Vilka poddar lyssnar du på? Skulle gärna få tips på vad man kan lyssna på nu i sommar. (Lyssnar redan på din & Mathildas bland annat) <33

 25. :-))

  Hej! Vilka pojk respektive flick namn tycker du är fina? Tänkte ställa frågan som ”vad skulle du döpa dina barn till” men förstår att det kanske känns långt bort, så undrar helt enkelt vilka namn du tycker är fina och skulle kunna tänka dig att ge dina eventuella barn:) kram

 26. Greta

  Hej! Genom bloggen har du ju fått väldigt många vänner som också är bloggare (eller iaf umgås med bloggare). Ni kanske inte pratar om varandras inlägg osv men eftersom att både du och Mathilda har en sån himla sund inställning till mat, träning, femenism osv (är galen i er podd så vet hur ni tänker kring det). Kan det bli så ibland att du säger ifrån till dina ”blogg vänner” när dem skriver hetsiga inlägg om träning och mat? Komplicerad fråga men hoppas du förstår hur jag menar. När tex Hanna Friberg skriver i sin blogg ”nu har jag tränat bort sommarmaten” , reagerar du på det och säger ifrån? Tycker att du och Mathilda är så jävla bra förebilder för alla unga kvinnor och tycker att många bloggare borde börja tänka efter mer på hur dem uttrycker sig. Många bloggare du hänger med har mycket att lära sig från er!
  Kram

 27. Clara

  Har du någon gång i ditt och Antons förhållande känt dig uttråkad pga att han är den enda du har haft ett seriöst förhållande med (antar jag?)? Hur gör ni för att hålla förhållandet roligt och kärleksfullt trots att ni har vart tillsammans såpass länge? Vad har du för preventivmedel just nu, skulle du vilja byta och isåfall till vad? Kram!

 28. Molly

  Hej Andrea!
  Jag har varit sjuk och därför inte tränat regelbundet på ungefär ett år. Jag undrar hur man kommer igång med träningen igen utan att det blir överdrivet eller skadligt? Vilka övningar kan man köra för att bygga upp kroppen igen?

 29. Sanna

  Vad är dina tankar inför nästa val?
  Hur har det gått med löshåret? Har du märkt någon skillnad på ditt riktiga hår när du använt det?
  Hur ofta tycker du man ska ha sex i en relation?

 30. Maja

  Hej Andrea! Tycker du det ofta blir typ som att folk låtsats att de känner dig och/eller vart går gränsen till vad du tycker blir konstigt/obehagligt, när folk tex skriver till dig på snapchat, Instagram, bloggen osv.

 31. Madde

  Om man träffar någon och verkligen tycker om honom/henne, hur ska man gå till väga till nästa steg? Alltså att bli tillsammans? Frågar man sin partner ”är vi tillsammans?” Eller hur gör man?

 32. Ida

  Om du fick välja en outfit som ska funka till alla tillfällen (eller så många tillfällen som möjligt iallafall;)), vad skulle det bli för outfit då?

 33. Lova

  Du och Anton har ju varit tillsammans rätt länge nu, och ni verkar ha det så bra! Hur gör ni för att hålla kärleken vid liv? Själv är jag livrädd för att det efter ett tag ska bli ”tråkigt” och mer som en vänskapsrelation. Självklart kan det inte alltid vara som i början men har du några tips, hur gör ni?

 34. Veronica

  Hej! Älskar din blogg!
  Vad för mat ätet du aldrig längre nu när du har flyttat hemifrån? Och vad äter du alltid? Vad var det svåraste med att flytta hemifrån? Något du saknad med att bo hemma? Hur mycket av ditt privatliv vill du dela med dig på bloggen? Var går din gräns liksom? Kram

 35. E

  Yo! Tack för en härlig, ärlig och superskön blogg Andrea! Minns att du sa att du var less på dina p-piller. Vilka tar du och vad har du för biverkningar? Vad vill du byta till?

 36. Katrin

  1. Är du och Alice blodsystrar och du och Nora halvsystrar? (Smått förvirrad) 2. Kan du säga dina bästa tips inför Uf?? Puss loveu😍

 37. Anonym

  Hej fina du! Jag nysingel efter flera år i ett förhållande och är väldigt ledsen och förvirrad. Min fråga är: hur har ditt förhållande hållt så länge? Måste man ha träffat ”the one” eller jobbar ni på att få det att fungera? Liksom hur håller man ett förhållande vid liv och stannar med någon utan att tveka? Din blogg och podden är bäst <3

 38. Ebba

  Har du mycket mensvärk? Hade du mer elr mindre mensvärk i tonåren? Har du några tips för att dämpa smärtan? Du är så jävla fin btw💗

 39. Moa magnusson

  1. Om du hade fått välja om en linje på gymnasiet, hade du velat göra det och vad hade du isåfall valt?
  2. Dröm resa?
  3. I vilken ålder skulle du vilja ha barn?
  Kram

 40. Agnes

  Har en lite udda blandning av frågor 🙂
  Tycker du att du kan vara dig själv i alla sociala sammanhang? Om inte, i vilka känner du inte det?
  Vem i din närhet kan du lita mest på?
  Var vill du bo i framtiden?
  Hur länge tror du att du kan försörja dig på dina sociala medier?

  Din blogg är min favorit av alla jag läst och du är superhärlig <3

 41. Anonym

  *När du skulle flytta hemifrån, hade du några planer på att flytta till någon annan stad eller har det alltid varit helt klart med Stockholm?
  *Vad tycker du ang att äta kött osv? Vet att du inte är vegetarian men undrar bara din syn på det!
  * Kan inte du vlogga och göra lite fler videos på youtube? Du är så himla bra och rolig att titta på!

 42. Hjärtekrossad

  Kära Andrea!
  Jag har träffat en kille nu sedan Mars och till en början var allt bra. Båda tog initiativ till att träffas osv. Men nu sedan kanske en månad tillbaka så har han börjat bli lite ”off”. Innan vi slutade skolan så hade han tydligen så mycket plugg så han prioriterade det för allt annat och jag tänkte mest bara ”jaha okej har han plugg så har han” men samtidigt kan han väl hitta någon lucka för mig? Men tydligen inte. Han ställde tom in vissa dagar då vi hade bestämt. Det passerade över 3 veckor (!!) innan vi träffades igen och det var efter att JAG smsade honom och sa att det hade gått för lång tid utan att träffas och att jag tyckte allt var oklart och han svarade ändå med att han förstod vad jag menade och att han kunde träffas kvällen därpå för att reda ut det. När jag kom till honom så var det som ingenting hade hänt. Vi pratade lite om situationen och jag berättade att jag blev ledsen över att han inte hör av sig lika ofta och att jag fick intrycket att han inte vill träffas längre. Han sa att han var ledsen över att jag var ledsen han bekräftade också att han ville fortsätta träffa mig och han lovade även också att höra av sig mer. Detta var innan midsommar. Nu har det ju gått över en vecka sedan dess och har har fortfarande varit dryg på att inte höra av sig samt att inte ta några initiativ till att träffas. (Båda jobbar ju på sommaren) jag bad om att få komma förbi en stund för att träffa honom innan han skulle iväg för att jobba natt. När jag kom till honom så var han ganska dryg till en början och jag var den som pratade och började konversationer. men sedan blev allting nästan normalt förutom att stämningen var ganska så låg typ. Ingen sa riktigt något o han började hålla på med mobilen och snapade sin kompis. Jag ser när han har uppe sin Snapchat att han snapar med en tjej som han har ”hållit på med” tidigare och detta vet jag för han har sa det i början när vi träffades men att han nyligen hade avslutat det. Då börjar jag ju genast överanalysera saker och ting. Som exempel att han har tid och lust att snapa med henne men till mig kan han inte ens skicka iväg ett sms om att vilja träffas.

  Jag blir bara så himla ledsen över att han har förändrats till något lite sämre. Min bästa vän säger verkligen att jag borde skita i honom för han beter sig så himla konstigt och att jag förtjänar bättre än så för det tär på mig när han håller på såhär. Jag håller med henne till en viss del men jag gillar honom så himla mycket. Jag tänker mig att jag ger det ett tag och ska gå in helhjärtat i det men om jag känner att han inte gör detsamma så tänker inte jag ödsla mer tid på honom. Men det är så himla svårt. Vad tycker du jag ska göra Andrea? Du (och Mathilda) har ALLTID sunda värderingar! Hade velat skriva till er podd men tog nu detta tillfälle istället. Puss och kram (förlåt för lång fråga)

 43. Therese Dammert

  Jag ska snart fylla 18 & har ingen fantasi till presenter. Älskar din stil så skulle va så tacksam om du kunde komma med lite tips! Tack för en så bra blogg & podd💕

 44. Lina

  Hej Andrea! 🙂

  jag skulle säga att jag är en tjej som är väldigt osäker och tänker efter kanske lite föööör mycket… Alltså jag vågar inte vara spontan för saker som säkert blir jätteroliga. Som nu, jag pratar med en kille i Stockholm ( jag bor i motala, Östergötland) och skulle jättegärna vilja träffa honom men jag är SÅ RÄDD för att vara spontan och åka? tänk om vi har jätteroligt tillsammans då och jag stannar hemma…? Hur brukar du tänka när du ska vara lite spontan? eller när du ska göra saker som kanske håller dig tillbaka? < 3 bamsekram!

 45. Sandra Hermansson

  – när var första gången du började dricka alkohol och när var första gången du blev full?
  – hur många timmar tar det att redigera ett blogginlägg/en youtubevideo?
  – vad är det bästa och sämsta med att vara en influenscer på sociala medier?
  Älskar dig & din blogg <3

 46. Ebba

  Hej Andrea! Jag har tagit studenten nu och jobbar full tid samtidigt som jag bor hemma. Jag ville fråga dig om du har några flytta hemifrån tips? Hur länge är det smart att bo hemma? Hur gör man om man vill flytta till Stockholm t.ex? Vart börjar man? Vart letar man?
  Massa Kramar

 47. Emelie

  När du var sådär sjuk förra året vad var det som hände egentligen? Blev du bara frisk till slut? Eller hittade läkarna vad det var för fel på dig? Du pratar inte så mycket om Anton nu för tiden är det någon specifik anledning? Eller har det bara blivit så? Du nämnde dock någon gång att han håller på att starta en klädmärke. Kan du prata lite om det. Hur fick han den iden, hur går det för dem osv? 🙂 kram!

 48. Anonym

  Hur gör du och Anton med tvättning, matlagning, diskning och städning och liknande?

  Kan du göra fler inlägg/videor om eran lägenhet som du gjorde med tex förvaringstips? Det är så inspirerande!

  Mer recept skulle uppskattas, jag älskar dina pannbiffar och potatissoppan!!!

 49. Alicia

  Hej!
  Jag har precis tagit studenten och ska nu flytta till Holland på grund utav att min pojkvän fått jobb där.
  Jag undrar om du har några tips på distansstudier eller andra roliga saker man kan göra under tiden som han är iväg och jobbar?
  Har själv planerat att börja jobba men måste först lära mig språket så hade varit kul att starta något projekt eller exempelvis läsa lite kurser på distans.. Har du några tips?

 50. Ebba

  Hej Andrea, jag har tagit studenten och jobbar nu full tid och bor hemma. Men längtar sååå till att ha något eget.

  Har du några bra tips på att flytta hemifrån? Hur länge är det smart att bo hemma? Vart börjar man? Vart letar man?

 51. Anonym

  -Vad är dina planer för hösten/julen?
  -Kan du och Mathilda göra fler vloggar eller en liknande kalender i december? Det var så mysigt och kul att kolla på er förra året nämligen
  -Kan du dela med dig av din 5-års plan om du har någon?
  -Hur många nära kompisar har du? Är det viktigt med många vänner eller är det bäst med några få?

 52. Lisa

  Hej Andrea!

  Jag ska till Kreta i Augusti och har för mig att du var där förra sommaren? Har du några bra tips på vad man kan göra/restauranger/ utflykter/ shopping?

  Undrar också vad Anton jobbar med
  Puss och kram skumbanan

 53. Anna

  Skulle du kunna dela med dig av lite tips från Palma när ni är där? Ska nämlIgen åka dit i slutet av sommaren. Kram

 54. Annie

  – Varför lägger du inte ut videos på din youtubekanal? Du är så rolig och älskade dina vloggar
  – tips för att få en framgångsrik blogg/sociala medier?

 55. Anonym

  Jag flyttar hemifrån om en månad (!!!), vad var den största överraskningen för dig när du flyttade hemifrån. Framförallt ekonomisk, men kanske också känslomässigt eller någon helt annat syn? 🙂

 56. D

  Hur hanterar du stress? Känner du ibland att energin faller och hur gör du för att återfå den? Du gör ett jättebra jobb med allt!! <3

 57. Emma

  Hej!
  Vad är ditt nästa väskköp? Om du inte planerat något – vilka väskor står högst upp på din wishlist? 🙂

 58. Sara

  Hur ”vill” du att en bloggläsare ska bete sig när hen träffar dig på stan? Och vad ska hen absolut inte göra?

 59. Ida

  -har du någon stad i Sverige du skulle vilja besöka innan året är slut?
  -vad har du för tips för att leva i nuet? Vet att du själv har svårt för det men ändå 🙂
  – vad vill du göra innan sommaren är slut?

  Fun fact: Idag är du och Mathilda de enda bloggar jag följer och ni är de som jag faktiskt skulle kalla för mina förebilder. Det roliga är att jag hittade dig av en slump för flera år sedan på videofyme med en ”min dag” – video och har varit fast sen dess😍
  Ha en grym sommar, för du är en sån fantastisk förebild! ❤️

 60. Malin

  om du fick välja mellan att aldrig mer podda eller att aldrig mer blogga, vad skulle du välja?
  aldrig mer instagram eller aldrig mer snapchat?
  aldrig mer festa eller aldrig mer shoppa?
  aldrig mer netflix eller aldrig mer spotify?

 61. Malin

  Vad brukar du ha på dina naglar när du fixar dem på salong? Gel, akryl, shellac eller något annat? Tycker alltid dina är så classy!

 62. Frida

  Jag har precis blivit tillsammans med mitt ex igen som dumpade mig pga att vi bråkade för mycket för två månader sedan, nu har han ångrat sig och jag vill ge oss en till chans, nu till frågan, hur går man vidare från att han en gång dumpat mig, har så svårt att släppa de..

 63. Ofelia

  Roligt med frågestund!
  – Planerar ni en till poddserie då den verkade gå väldigt bra och var uppskattad? Finns det något ämne på den isf?
  – Har precis tagit studenten och känner mig lite vilsen vad är dina tips? Ska inte plugga till hösten borde jag satsa på att resa, jobba, träna, chilla?
  – Du verkar va den skönaste på festen såååå kul! Men hur är stämningen mellan bloggare på olika event? Är de flesta som de verkar i sociala medier?
  Hoppas du och Anton får en trevlig resa, ser fram emot svaren på frågestunden!:)

 64. Evelina

  Hej bästa Andrea!
  Jag äter just nu p-piller men är less på att stoppa i mig hormoner. Jag undrar vad du använder för preventivmedel just nu och om du känner att det funkar för dig?
  Puss och kram

 65. Tilda

  Hej, älskar för övrigt din och Mathildas podd, vilka härliga tjejer ni verkar vara. Riktiga power womens!! Jag har en fråga till dig Ang resor. Vet inte om du är rätt person att fråga men vilken resa är du mest nöjd med? Vilket land skulle du tipsa mig att åka till. Kanske har jag redan varit i det landet, men inte på just det stället. Skulle vara roligt att veta vilken utav alla resor som har varit bäst, i och med att man ser influencers resa i princip överallt. Tack på förhand och fortsätt köra din grej! Kram ☺

 66. Maria

  Hoppas inte dessa frågor är för privata.
  Hur håller du och Anton kärleken vid liv? Har du aldrig fått någon ”dipp” under er tid tillsammans?
  Hur ofta har ni sex?
  Tjafsar ni mycket nu när ni flyttat ihop?

 67. Molly

  Hej, måste bara berömma dig för en så bra blogg!!
  Vilka är dina absolut favoritartister och vilken skulle vara din drömkonsert, levande artist eller ej( alltså ex michael jackson, osv
  Har du något jobb som du absolut inte skulle tänka dig att jobba som, eller i en viss bransh?
  Hur ser du på politiken i usa just nu och är du intresserad politiskt?

 68. Emma

  Hade inte du och Mathilda kunnat ha någon form av event eller träff i Göteborg? Hade varit så himla roligt att få se er/ träffa er här:-)

 69. Marie

  Hej ! Jag tycker alltid att du har så bra lösningar på saker och ting och så mycket vett i dig själv. Jag trivs inte alls i min klass men har gått i den i 1 år nu och kan inte ta beslutet om jag ska byta till nästa termin. Känns jobbigt då jag inte längre är ”ny” i skolan och kanske inte kommer in så bra bland kompisarna där heller. Sedan vet man ju inte vad alla kommer tycka plus att jag kommer ha spanska med personer från min nuvarande klass och man stöter på alla i matsalen. Kram

 70. Maja

  Hej Andrea ! Jag vet att vi alla har ångest för våra kroppar då och då ! Är du nöjd med din kropp ? Och hur gör du får att få bort denna ”ångesten” ?

 71. Emilia

  Vad tycker du om den finlandssvenska ”dialekten”? Har hört att många svenskar skrattar åt den.
  Din blogg är härlig <3

 72. Clara Lind

  Om jag inte minns fel så skrev väl du att du slutat med dina p-piller? Varför gjorde du det och har du hittat något alternativ?
  Älskar verkligen din blogg och går in och kollar flera gånger per dag, du är verkligen så inspirerande!
  Puss o kram, you go girl!

 73. anonym

  -Har för mig att du sa/skrev någon gång att du så småningom också vill bli vegetarian (eller så har jag helt fel haha) hur tänker du kring det, skulle du kunna tänka dig att bli det?
  -Har du tänkt börja plugga och sedan jobba med något helt annat (ett ”vanligt” jobb) eller är sociala medier och det runt omkring det som du alltid tänker jobba med? så som du tänker att det kommer bli just nu.
  -Vilka låtar lyssnar du mest på just nu? Favoritartist/band?
  -Drömresemål?
  -tips att göra nu på sommaren när alla är bortresta och man inte har någon att umgås med?

 74. Jessica

  Hej Andrea! Jag ville fråga dig efter tips på resor med pojkvännen. Vi vill åka i slutet av augusti/början av september i en vecka innan vi skall tillbaka till skolan. Jag har beslutsångest eftersom lite alla länder lockar mig. Grekland har jag drömt om så länge jag minns men det känns som att om jag en gång åker till Grekland borde jag se alla öar och då räcker inte en veckas semester till det (plus att jag studerar vilket betyder att jag inte har allt för mycket tid eller pengar att lägga på resande just nu). Jag har kollat igenom dina inlägg i kategorin ”Resor” och där lockar kanske Menorca mest men jag vet ingenting om stället. Samtidigt skulle Italien också locka… Oh, jag kan helt klart inte bestämm mig – hjäääälp! Haha. 🙂

  Tack redan i förväg för ditt svar! 🙂

 75. Sandra

  1. Vad är du mest rädd för? 2. Vad ser du mest fram emot i framtiden? 3. Hur tror och hoppas du att människor kommer se på feminism i framtiden? 4. Känner du ibland att du skulle vilja vara en icke-offentlig person?

 76. J

  – Vilka är dina 3 favoritplagg i din garderob??
  – Vilka är dina sommar-måsten i klädväg?
  – Favoritrestauranger i STHLM frukost, lunch & middag?
  – Vad beställer du i baren ute på krogen?
  – Om du skulle säga något till 15-åriga Andrea, vad skulle du säga då?
  – Vilka bloggar läser du?
  – Vilka instagramkonton är dina favoriter? Av personer du inte känner?
  – Vad jobbar Anton med?

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting