AllmäntNew inOutfitsTips

Mid summer favorites

Svart klänning – LÄNK // Lila linne – LÄNK // Hands off tee – LÄNK // Vit kjol – LÄNK

Nu har jag ett samarbete med NA-KD igen vilket ni alltid brukar uppskatta! In på min snapstory om ni vill se mig visa hur plaggen sitter på mig, annars hittar ni alla plaggen nedanför. Det på bilderna ovan är mina favoriter ur favoriterna denna gång. Hur fantastisk är inte den svarta klänningen? Kan det inte bara bli fest snart så jag kan få använda den till mer än att ta selfies med haha.. Koden ”ANDREA20” ger er 20% rabatt på ett helt köp (förutom rea och några få utvadla märken) fram till och med fredag 23.59.


1an – LÄNK // 2an – LÄNK // 3an – LÄNK


4an – LÄNK // 5an – LÄNK // 6an – LÄNK


7an – LÄNK // 8an – LÄNK // 9an – LÄNK

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting