AllmäntMin dag/helg i bilder

Lördagen i bilder

Även fast jag var ute i torsdags och kom hem relativt sent så vaknade jag redan vid 8 och kände mig utvilad och hungrig. Anton sov vidare så lagade bara frukost till mig själv, vi äter väldigt sällan frukost tillsammans då vi är helt olika när det kommer till frukostrutiner haha..


Det blev bananpannkakor med havregryn i för att dom skulle mätta lite extra. Sen en kopp kaffe, vatten och en halv grapefrukt. Förresten, ni är många som frågat om mina underlägg; dom precis som ljusstaken är från Svenskt Tenn!

Efter frukosten cyklade jag hem till pappa för att låna hans bil. Hämtade först upp Anton hemma och sen drog vi till Ikea för att köpa växter och lite annat. Vi fick en väldigt fin växt i inflyttningspresent men den har tyvärr dött, eller ja allt har dött och vi behövde massor med nytt haha. Vi har verkligen lovat varandra att ta bättre hand om de stackars växterna den här gången.


Som vanligt blev det mer än vad man planerat, som alltid på Ikea..


Bland annat; en potatispress haha!

Kolla vad fint det blev med vår nya ”kaktus” (det är typ inte en riktigt kaktus utan någon wannabe) och vad det andra nu är för typ av blomma. Den stora krukan är från Ikea och den andra vita är från Mateus.

Här ser ni hur det blev på köksbordet också. Krukan och växten är också från ikea.

Sen hittade jag två fina boxar och annteckningsblock. Både jag och Anton gillar att sitta och kladda lite på papper med penna så det var dags för nya då våra gamla är helt använda. Fråga mig inte vad jag har tänkt att lägga i de där lådorna men något skit passar säkert inte där 🙂


Sen efter Ikea åt vi thaimat hemma i soffan innan vi laddade om inför ett benpass på gymmet. Det är verkligen SÅ kul att vi numera tränar på samma gym, det är roligt att ha en hobby tillsammans. Efter att vi slaktat våra ben så cyklade vi till mataffären för att handla middagen som sedan åts på balkongen. Sen var det dags för ”lördagsgodis” i form av chips och dipp, guds gåva till folket om jag får säga det själv. Vi kollade på The Beach som Leonardo Dicaprio är med i, aldrig sett den förut (och då är jag smått besatt av Leo) så det var kul. Jag ger den 6/10 och Anton ger också den 6/10. Sevärd men inget märkvärdigt liksom! <3

Kommentarer

 1. Elin

  Åh! Du och Anton är så himla fina tillsammans. Det känns verkligen som att ni kompletterar varandra så bra 🙂

  Puss på dig!

 2. Maja R

  Hej Amdrea! Skulle du kunna skriva ditt recept på dina bananpannkakor? Jag själv älskar bananpannkakor så om du rekommenderar ditt skulle det vara jätte kul om du kunde skriva om det, eller bara skriva frukost recept generellt är själv ganska dålig på frukost <3 kram

 3. Sara

  saknar dina vloggar såååå mycket!!!! Och nej du är inte en trött unge i dina vloggar (som du sa på snapchat). Plllzzzz fortsätt med youtube ❤️

 4. Sanya

  Åh vad fint allting blev! 🙂 Kan dock lova att den boken är betydligt bättre än vad filmen är som känns smått B enligt mig..! Kram

 5. Johanna

  Hej Andrea! Du har ju ganska nyligen köpt en lägenhet, jag är själv på jakt efter min första lägenhet och undrar hur du gick till väga? Hittar inte riktigt vart eller på vilka hemsidor man ska kolla på? Är så vilse i detta.
  Massor av kramar

 6. Klara

  Hej Andrea! Tänkte bara ge dig ett tips! Du som bor i Stockholm borde verkligen ta dig till Gamla Orangeriet i Bergianska trädgården! RIKTIIGT PANGSTÄLLE! Hur hrälgit är det inte med att fika/luncha i växthusmiljö🌵 10 min gång från universitetets tjunneöbana eller åk till bergiusvägen från Odengatan (buss 50)!
  Ett tips från mig! KRAMKRAM BÄSTA

 7. Cecilia

  Hej Andrea! Jag är 15 år och har letat runt på nätet efter vad för slags preventivmedel jag vill börja använda. Det jag kom fram till var att jag vill börja ta p-piller. Men när jag läste så står de att man inte ska ta p-piller om man har migrän (vilket jag har), har för mig att du också har det och tar p-piller. Så min fråga är – är det någon skillnad på din migrän nu när du går på p-piller tillskillnad från när du inte tog p-piller?

 8. linne

  Hej! Hade varit kul om du gjorde ett inlägg om ”mina sämsta köp till lägenheten” och ”mina bästa köp/investering till lägenheten”, vad hade ni gjort annorlunda om ni hade flyttat nu istället? Hade varit intressant att höra nu när ni har bott in er ett tag. Tack för en bra blogg 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting