AllmäntNew in

New in

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK
Jag har ju lovat att er att bli bättre på att visa upp min shopping lite mer ofta! Efter dagens fynd så känns det aktuellt då jag kan tänka mig att många av er kan vara intresserade av den fina väskan och kepsen.


Den här fina väskan har jag kollat på online sååå mycket senaste veckan då den inte bara är väldigt fin utan också väldigt billig (349 kr). Idag när jag skulle köpa nya minneskort svängde jag förbi butiken för att se om den fanns att kolla på och jag föll direkt. Gillar att den inte är mini utan lite större. Ni hittar den HÄR! (länken funkar inte för att ni köpte alla väskor på typ tio minuter hahah!! Den är från Mango!)

Sen köpte jag den här kepsen inne på H&M. Jag har ingen aning om den kommer passa mig men tycker det är så snyggt när andra bär ”vegamössa” så nu ska jag också testa. Har redan börjat tänka ut snygga outfits i huvudet till den tidiga hösten.. Har för mig att den kostade 149 kr, ett kap!

Kommentarer

  1. Alva

    Hej Andrea!!
    Skulle inte du kunna göra ett inlägg där du tipsar om lite olika väskor man kan ha till skolan? Gärna i lite olika prisklasser.

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting