AllmäntTips

Pink Wanties

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

En färg jag verkligen öppnat ögonen för är rosa. För några år sedan hatade jag att klä mig i rosa men inte längre. Nu älskar jag det! Något jag vet hjälper är när mitt hår är kallare, annars kan ett rosa plagg framhäva det varma (i mitt fall då oönskade) i håret. Tycker det är så snyggt att matcha en rosa topp till ljusblå jeans!!

Kommentarer

  1. Anonym

    Hej alla fina! Efter en del funderande har jag bestämt mig för att ta tag i saken och börja blogga, superkul! Där kommer jag skriva om allt från min vardag till mitt intresse för kläder och skor och ridning. Hoppas du vill börja läsa om mig och mitt liv!
    / Emmy Hallin

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting