Allmänt

Let’s gooo to Paris


Bild från Köpenhamn!

Godmorgon på er, nu sitter jag på Arlanda Express för att sedan gå på flyget mot Paris. ÄNTLIGEN är det dags för min och Mathildas resa. Detta känns lite speciellt för vi bokade den verkligen helt out of the blue och sen för att jag som sagt inte sett Paris (kommer ihåg något av Paris). Det känns verkligen som att detta kommer bli det perfekta avslutet på den här sommaren. Och på söndag helt lägligt som en kickstart på hösten så kommer jag släppa väääärldens bomb så håll utkik i mina sociala medier på söndag. Men hörni, nu är vi snart framme så måste avsluta. Vi hörs från Paris! <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting