AllmäntWanted

Let’s get that shoe game..

1an – HÄR // 2an – HÄR // 3an – HÄR // 4an – HÄR // 5an – HÄR // 6an – HÄR


1an – HÄR // 2an – HÄR // 3an – HÄR // 4an – HÄR // 5an – HÄR // 6an – HÄR

På tal om shoe game från förra inlägget. För er som inte läst; jag och Mathilda har lite smått panik då vi inte känner att vi har någon bra skogarderob (jag är självklart medveten om att det finns värre saker att ha panik över). Jag känner dock att jag inte riktigt vet vad jag vill göra.. Jag har ett par klackar jag gillar att ha till hösten och dom är grå. Känner att jag skulle behöva införskaffa mig ett par svarta. Gillar ju nummer 5 i övre kollaget väldigt mycket..

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting