AllmäntOutfits

Brunch

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Idag börjar Mathilda skolan så jag frågade om hon ville ha en liten pepp-frukost innan och det ville hon. Älskar att lyxa till det på måndagar, snacka om en riktigt superstart på veckan. Vi möttes i alla fall upp på Cafe Sirap, ingen av oss har ätit där förut så det var kul att testa något nytt. Jag tog ett av deras brunchpaket som var rätt prisvärt och Mathilda lite smått och gott. Det var väldigt skönt för det var lite folk, det kan ju dock bero på att klockan var 10.00 en måndag.. Är ni sugna på ett bra brunchställe kan jag i alla fall rekommendera Cafe Sirap!

Såhär går jag klädd idag, basic, skönt och snyggt på samma gång om jag får säga det själv. Passade på att inviga min nya tröja, ni hittar den HÄR! Byxorna är från H&M – LÄNK (men har klippt dom nedtill själv).

Kommentarer

 1. Kristin

  Hej Andrea! Hur många cm brett är ditt bälte från Gucci? Har nämligen tänkt köpa ett sådant men är osäker på hur brett jag vill ha det. Det är så jäkla snyggt! Kramar

 2. Alice

  Hej fina Andrea!!
  Du är grym på det du gör, keep it up! Du är en sån bra förebild verkligen!!
  En liten fråga bara, har nämligen tänkt att beställa ett sådant Gucci skärp som på bilden (grymt snyggt!) o tänkte bara kolla vilken längd du har på skärpet?? Puss & kram.

 3. Ellen

  Du måste verkligen göra en sminkvideo, både till vardags och fest!!!
  Sån lyster och så jämt och fint!!! Vilken brun utan sol använder du?

 4. Julia

  Vart kommer ditt skärp ifrån?? För det ser inte ut som ett äkta gucci-skärp nämligen. Förlåt om du svarat på detta förr men hittar verkligen inte det!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting