AllmäntMin dag/helg i bilder

Min helg i bilder


Min lördag började med att jag vaknade upp hemma hos mamma. Jag och Anton var dit-bjudna på middag och invigningsfest av Noras nya rum (ja det är tydligen en grej nu!). Hon har tagit över mitt gamla rum, gjort i ordning det och igår fick alla se det för första gången så hon hade även två kompisar där. Discolampan gick varm och vi fick chokladbollar och snacks. Alltså man måste bli mer som Nora, festa till det lilla i livet. På lördagen skulle i alla fall mamma och Oskar iväg och handla massor så då undrade dom om jag ville vara med Nora och självklart ville jag det. Det kändes smidigare att bara sova kvar där då efter middagen. Nora hade den briljanta idéen att vi skulle laga amerikanska pannkakor och det blev det! Det är verkligen SÅ gott tillsammans med bär, gärna lite nutella också hehe..


Innan vi skulle iväg kom Nora springandes med örhängena hon fick av mig kvällen innan och ville få hjälp med att sätta på dom. Hon har nämligen brytit/spruckit armen så hon har lite svårt att göra vissa saker själv nu. Hon fick en inflyttningspresent vilket var ett påslakanset och en krya-på-dig-present och det var örhängena på bilden ovanför, tyckte att hon behövde lite tur i och med armen <3

  
Vi åkte mot Mall Of Scandinavia för att se på bio. Det fanns inte så mycket att välja mellan då Nora måste vara lite försiktig och kanske inte klättra/hoppa/springa osv. Jag frågade om hon ville visa upp gipset och det ville hon ;). Hur stor är hon inte nu? Så sjukt.


Vi åt lunch och jag tog som vanligt med min tur den dåliga rätten. Min carbonara smakade inget annat än rök skinka/bacon medan Nora’s vegetariska tomatpasta var riktigt god. Vi åt på det där stället som ser ut som ett växthus i MOS, ni förstår nog vad jag menar när ni går förbi! <3


Sen var det äntligen dags för bio! Jag ville helst se Dumma mig 3 men den hade Nora redan sett. Då kom vi överens om att se Babybossen men den gick inga bra tider så det blev The Emoji Movie. Nora tyckte den var helt okej-bra men jag måste nog säga att det var snudd till dålig. Den kändes väldigt platt och konstig..

Sen åkte vi hem, Nora till Alice och jag till mig. Jag packade bara om väskan för att sen åka till Mathilda, vi skulle nämligen ha sleep over och tacokväll. Vad tycker ni om byxorna på bilden förresten? Dom är nämligen från min kommande kollektion!! Yeeey! Älskar dom verkligen. Det bästa med dom här är att du antingen kan ha dom när du ligger i soffan och chillar eller på klubben till en festligare topp. Sånna plagg är ju verkligen dom bästa, dom som går att använda vid många olika tillfällen.

Tacokväll var det!! Så jäkla göööööttttt, kan man ens tröttna på detta? Tror inte det alltså. Efter tacon så slökollade vi lite på tv:n och kom av någon anledning in på någon djurkanal som lite lägligt visade en dokumentär om hajattacker på… HAWAII 🙂 Vi ska ju dit i sommar (2018) så jag blev faktiskt lite (mycket) rädd.. Handlade dessutom om helt oprovocerade attacker nära strandkanten.. 🙁 Vi la oss i sängen redan vid elva, så himla skönt att inte vända på dygnet bara för att det är helg. Förresten, den rosa tröjan ni ser på bilden är också från min kommande kollektion! <3

Jag vaknade vid halv nio och Mathilda strax där efter. Kan vi bara ta en minut för mina vidriga naglar? Det är ju sorgligt.. Mer om dom i ett annat inlägg för jag behöver verkligen er hjälp! Vi slappade i alla fall i sängen ett tag innan vi gjorde frukost och sen drog jag hem. Anton sov fortfarande då han hade varit uppe hela natten och kollat på den där matchen.. My lord.

Sen var det dags för dagens antiklimax. Jag hade lite blandade känslor påväg till gymmet, jag var taggad men ändå inte. Så händer det som inte får hända, jag sätter mig på en cykel och då dör mina trådlösa hörlurar. Då gick det inte längre, jag orkade verkligen inte träna utan musik så jag gick hem efter fyra minuter på gymmet haha.. Dom i receptionen måste ju ha undrat. Jag kände verkligen att jag ville röra på mig men jag hade verkligen behövt en podd eller musik att fokusera på..

När jag kom hem så tog jag fram badbomben jag köpte när jag och Nora var i Mall Of Scandinavia. Det var verkligen så tillfredsställande att kolla på den när den luckrades upp i alla möjliga färger. Så istället för gymmet så la jag mig i ett skållhett bad och satte på senaste avsnittet av Mordpodden som jag egentligen hade tänkt att lyssna på gymmet. Det var avslappnande och skönt men jag orkade bara ligga där i 15-20 minuter, sen blev det för varmt haha.

Efter badet så smorde jag in mig med en ansiktsmask, är tyyyp beroende av känslan efter en ansiktsmask.

Sen satte jag mig och jobbade. Jag var försenad med en sak som skulle in för ett samarbete så det var prio 1, efter det började jag redigera en vlogg jag spelade in i fredags. Den här bilden är då tagen innan jag spillde ut hälften av mitt te på min dator… 🙂

Sen var det dags för middag. Det blev kycklingfilé som var fylld med röd pesto, färskost med vitlökssmak, soltorkade tomater och fetaost tillsammans med potatis och grekisk sallad. Och vill ni veta något sjukt? Jag har börjat gilla oliver, så jäkla konstigt. under 20 år hatade jag oliver men nu i somras började jag helt plötsligt gilla det!

Måste bara tipsa er om meningen med livet: Tryffelbea. Freaking amazing.

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting