AllmäntSkönhet

Tunna naglar

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK
Jag har ju som ni vet använd gellack och gele på mina naglar i flera år med vissa små uppehåll. Det brukar funka väldigt bra men nu under sommaren har jag bara använt gele och det har tyvärr slitit på mina svaga naglar något enormt. Problemet är att jag har väldigt tunna och sköra naglar från början så det i kombo med gele non-stop i flera månader funkar liksom inte. Så nu tänkte jag ha en paus på ett par månader innan jag kanske börjar med gellack igen (sliter inte alls lika mycket). Nu är då målet att försöka bygga upp mina egna naglar igen, och det är verkligen från noll. Vissa av mina naglar är så tunna att det går att böja dom liksom, inte så skönt..

Jag pratade om detta lite snabbt i onsdags på frukosten och då berättade Bianca om något som heter Trind som tydligen är en väldigt populär produkt för dom som just har tunna och sköra naglar. Jag gick och köpte det samma dag. Det är som en kur, så man ska sätta på ett helt nytt lager varje dag (ta bort det gamla innan du tar på nytt) i två veckor och sen efter det tar man på ett lager i veckan. Jag googlade lite på Trind och hittade väldigt blandade recensioner, vissa hade fått allvarliga allergiska reaktioner medan vissa inte ville leva utan Trind haha..

Nu undrar jag om ni har några erfarenheter kring att gå från supertunna naglar till någorlunda starka. Hur gjorde ni? Vilka produkter köpte ni? Jag är supernyfiken! Tänker testa Trind i en månad i alla fall och se om jag märker resultat men efter det är jag mer en taggad på att testa era tips. Era tips kanske till och med går att kombinera med Trind, vem vet? 🙂

Ni hittar Trind HÄR!

Kommentarer

 1. Emma Svensson

  Jag köpte precis denna produkt som du köpt för ca ett år sedan. Jag trodde absolut att det var lurendrej, så bra kunde de inte va tänkte jag. Samtidigt som jag likt som du fick upp skräckexempel på allergiska reaktioner och allt från cancer framkallande medmera. Det som är grejen är att man ska vara noga med att inte få produkten utanför naglarna, alltså på huden.
  Så, jag satte igång.
  Alltid haft fruktansvärt tunna naglar som gått av så fort de växt till sig ut över nagelbädden, men efter de första två veckor fick jag mig en chock. Naglarna var STENHÅRDA, nästan så pass att jag därefter inte riktigt kunde smeta på det en gång i veckan utan fick köra var 10:de dag. Jag hade inte längre problemet med tunna naglar, de gick inte av, de flisa sig inte m.m. Utan tvekan ett utav de bättre köpen jag gjort!
  Och jag har INTE fått någon sorts reaktion utav trind.

  Efter att jag använt mig utav det en längre period tog det slut och att köpa nytt försvann liksom mellan alla andra viktiga saker man hade för sig, och där efter har de inte blivit något nytt (Nu blev jag dock väldigt sugen efter att ha sett detta inlägg.) MEN, naglarna är fortfarande starka. Pluplusplus 😀

 2. Linnea

  Nagelolja! Mina naglar har blivit mkt starkare o skivar sig aldrig längre. Dessutom blir nagelbanden så mjuka o fina! änvänder mig av kicks egna men har hört att depends även är bra!

 3. Tilda

  Testa även att äta silicea! Har testat massa olika stärkande nagellack men det som fått mina naglar starka och långa är silicea och låta de vara utan all sorters nagellack. Och så har jag läst att handkräm är viktigt för att stärka dem, varför vet ja ej men det kör jag på haha 🙂

 4. Hanna

  jag använder en liknande från CNC som heter ”nail repair” det har fungerat fantastiskt på mina naglar som blivit både längre och starkare, hade som dig tidigare att naglarna gick att böja och nu har jag nästan svårt att klippa av dem ist…

 5. Sofia

  Hej! Köpte själv trind men efter lite research så kan man tydligen få starka reaktioner och tappa naglarna 😮 det avskräckte mig rejält så slängde den helt enkelt.. Måste dock säga att för egen del så har det funkat att inte ha något alls på naglarna och äta b-vitamin 🙂 (har testat diverse nagelförstärkare men inte blivit någon skillnad förens jag helt enkelt slutade).

 6. Cecilia

  Hej Andrea!
  Har haft samma problem som dig men min kompis rekommenderade Nail Envy från OPI, ett baslack som stärker naglarna och gör de svårare att brytas osv.. Skitbra lack verkligen! Mina naglar är så hårda nu att jag knappt vill använda lacket mer HHAH.. jag brukar ta det 2-3 ggr i veckan och det har hjälpt mig jättemycket!
  Kram

 7. Emelie

  Jag använde Trind för ca 1 år sen, det funkade jättebra! Jag la då först trind och sen brukade jag måla på nagellack över. Det blev verkligen skillnad! Dock målade jag på ett nytt lager nästan varje/ varannan dag, så det tog sin lilla tid att ta bort – måla- vänta på torkning varje kväll….

 8. Tove

  Bästa som finns haha! Mina naglar har aldrig varit finare och längre än när jag använder Trind, stenhårda dessutom :-))) Kan dock värka lite i naglarna under första 2 veckorna!

 9. Therese

  Använder alltid trind efter jag tagit bort akryl exempelvis när naglarna under är såå tunna. Märker resultat direkt! Riktigt bra produkt. De har även andra i samma ”serie” som kanske kan hjälpa ännu mer tillsammans med nagelstärkaren (?). Lycka till 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting