AllmäntSkönhetTipsWanted

Make up wanties

Jag har sett och hört så himla mycket om den här paletten nu att jag bara känner att jag måste ha den. Jag älskar ju att göra ögonsminkningar som är lite mer åt det röda och lila hållet så tror verkligen att den här skulle passa mig perfekt. De glittriga skuggorna ser verkligen amazzziing ut.

Ni hittar paletten HÄR


För typ ett år sedan använde jag liquid lipsticks väldigt ofta men har slutat med det utan någon specifik anledning. Något som får mig att vilja börja igen är den här nyansen från Kat Von D; Bow N Arrow. Tycker verkligen den verkar vara den peeeerfekta nyansen för mig. Jag använder ju dagligen Viva Glam II, det är också lite lila-beige-grått i tonen.

Ni hittar läppstiftet HÄR


Om det är något jag känner att jag hittat rätt i så är det min foundation från Make Up For Ever. Den är precis lagom täckande för mig och funkar bra till min hy och torkar inte ut som vissa andra foundations gör. Love it! Nu har jag bara en eller två omgångar kvar så måste verkligen köpa en ny och när jag gör det funderar jag på att också klicka hem den matchande concealern. Jag har ju ”alltid” kört på denna från Nars men kan vara kul att testa något nytt också.

Foundation – HÄR (jag harY365) // Concealer – HÄR

Kommentarer

 1. Linn Dössing

  Köp verkligen MU4E’s concealer, har haft den ett tag och den är SÅ bra och ljusar upp otroligt bra under ögonen! Blev väldigt sugen på deras foundation också, det kanske man skulle investera!

 2. Tyra

  Om du köper concealern från makeup forever, kan du göra ett inlägg där du jämför den med nars. Det hade varit intressant att läsa. Kram!!

 3. Anna

  Hej!! Helt orelaterbart till detta inlägg men lyssnade podden och ville skriva in tips på ämnen! Hittade ej mailen :/

  Hursomhelst:
  Jag hade älskat att höra er prata mer, mycket mer, om mode och allt som ingår i den kategorin beroende på ert intresse såklart.

  Har alltid blivit fett inspirerad av din stil! Älskar blandningen dressat/street/gulligt.

  Tack för grym podd samt blogg,
  Kraaaam!

 4. Lina

  Har tänkt att jag ska köpa foundationen men undrar hur länge dem håller ungefär? Alltså innan den tar slut?
  Kram, längtar sååå mycket till kollektionen<3

 5. Therese

  Kan veeeerkligen rekommendera huda beauty paletten!! Bland det bästa köpet jag någonsin gjort, finns väldigt många olika sminknings man kan göra med den oxå! Så rekomenderar den verkligen!!

 6. Sofia

  Bow and arrow är så fin! Är en av mina favoriter ☺ använder också make up forever foundation och nars concealern! Vi verkar gilla lika smink! Make up forever concealer är också riktigt bra ? Lyssnade precis på er podd och tänkte att det skulle vara kul med typ en skönhetspodd? Alla kanske inte tycker det är intressant… men jag tycker det skulle vara kul att höra vad ni andvänder för sminkprodulter, sminktips, hudvårdrutiner, vad ni anser om tex skönhetsoperationer osv ? Jättebra podd idag förresten ❤

 7. Hanna

  Hej! Om du redan har Dolce K från Kylie Cosmetics behöver du nästan inte köpa Bow n Arrow då dom är väääldigt lika i färgen (iallafall på mig och min syster och vi har väldigt olika färg på våra läppar). Konsistensen är lite annorlunda, Dolce K är torrare men sitter längre. Men självklart ser färgerna väääldigt olika ut på olika personer (speciellt Dolce K). Bara ett litet tips, men om de ser annorlunda ut på dig så kör på!
  Ha en bra dag!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting