AllmäntNew in

Veckans inköp

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR!
Tänkte visa upp lite inköp jag gjort under veckans gång! Jag brukar inte shoppa så ofta men den här veckan blev det en hel del hehe..


Jag gick LOCO inne på H&M. Jag gick in med tanken att jag skulle köpa ett doftljus men kom ut med sex, glömde fota det sjätte. Nu när det är mitten av September och kvällarna ändå är relativt mörka så är det så mysigt med tända ljus, ännu mer mysigt med dom som doftar gott. Tycker jag fick dessa för riktigt bra pris också, de små kostade bara 10 kronor styck!


Gick även om köpte Huda-paletten jag skrev om tidigare i veckan. Är verkligen SÅÅÅ nöjd med den. Alla skuggor är väldigt pigmenterade och de glittriga skuggorna är riktigt krämiga och bra. Ni hittar den HÄR!


Köpte ansiktsmasker från Sephora, ni hittar dom HÄR!

Kommentarer

  1. Stina

    Tycker det är svårt att hitta snygga kaffemuggar och temuggar, känns ofta som väldigt tråkiga…och inte speciellt snygga. Kan inte du skriva ett inlägg där du tipsar om fina kaffe och temuggar?

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting