AllmäntPodcasts

180. Lyssnarfrågor

Har verkligen ingen aning om vilka bilder jag ska använda mig av till dessa inlägg haha. Här är en från när jag och Mathilda fikade på Fabrique någon gång för cirka ett år sedan.

Tisdag, äntligen! I veckans avsnitt bjuder vi på mycket roligt, tack vare er och era mejl. Vi svarar och tar ställning till era dilemman som bland annat handlar om att ha vänner som ljuger, att göra slut eller inte inför en resa, att ha en sugerdaddy, att vara 21 år och oskuld och om hur man på bästa sätt kommer ut inför sina vänner. Det och mycket mer får ni helt enkelt höra om i veckans avsnitt, kan redan nu avslöja att vi (speciellt Mathilda) är väldigt privata och bjussiga i veckans avsnitt; ni brukar ju gilla sånt! <3

Ni lyssnar som vanligt i appen Podcaster eller Acast. Eller så kan ni bara trycka på play här nedanför! <3

Kommentarer

  1. -

    Bra svar på oskuldsfrågan! När jag fortfarande var oskuld var det värsta att höra ”det gööör inget, ingen brådska, vänta tills du hittar en bra person” blabla. Man kan behöva höra att det är ok att göra det med en random bara för att bli av med den. Kram!

  2. Wilma

    Hej fina du!
    Använder du fortfarande hairtalk extensions? Har funderat på att testa det men hade velat höra någon annans åsikter som har testat det tidigare. Vet inte om du använder det nu? Men vet att du gjort? Skulle du kunna göra ett inlägg eller liknanade där du berättar om vad du tycker om det och visar lite bilder? Skulle verkligen uppskatta det!
    Kram

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting