AllmäntTips

HÖSTJACKOR

1an – HÄR // 2an – HÄR // 3an – HÄR // 4an – HÄR// 5an – HÄR

Höstjacka behöver ju inte automatiskt betyda kappa, även om det är väldigt fint och mysigt. Många kanske känner att dom inte passar i en kappa eller att dom redan har en kappa och vill komplettera med något annat. Hur fina är inte dom här ovanför? Min favorit är nog nummer 2 och nummer 4! <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting