AllmäntOutfits

50 shades of grey

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR FRÅN MYTHERESA.COM & STORIES.COM

Jacka – Andrea Hedenstedt x NA-KD // Jeans – H&M // Tröja – Andrea Hedenstedt x NA-KD // Skor – HÄR // Väska – HÄR

Jag kan verkligen inte få nog av den här kappan, den är verkligen sjukt fin. Några av er har frågat lite kring om hur varma jackorna är så tänkte ta det lite snabbt. Den här rutiga är en trenchcoat så den värmer lika mycket/lite om en jeansjacka/skinnjacka. Med en stickad tröja under funkar den nog hela hösten (för mig i alla fall). Den rosa kappan är varmare och tjockare, skulle dock inte säga att det är en jacka som håller dig varm i minusgrader men vilken kappa gör det? Pälsjackan är rätt varm, den funkar att ha under vintern med undantag för extremkyla och snöstorm 🙂

Här ser ni också min silvriga topp från kollektionen, älskar som sagt att man både kan klä upp och ner den beroende på tillfälle. Blir sjukt pirrig i hela kroppen av tanken att det är mindre än två veckor kvar nu. Längtar sååå mycket efter att få se plaggen på er, det kommer ju vara en helt sjuk känsla <3

Kommentarer

  1. A

    Hur ska man som influencer/Instagrammare/bloggare börja ta betalt för att göra reklam? När har man ”rätt” att börja ta betalt? Och hur gör man??? Hur många följare bör man ha? Hur många följare hade du när du började ta betalt? Och hur gör man med skatt osv? Så många frågor men vet inte riktigt var man ska vända sig. Hade varit så uppskattat om du svarade på detta.

    Stor kram <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting