AllmäntWanted

Stickade tröjor

1an – HÄR // 2an – HÄR // 3an – HÄR // 4an – HÄR // 5an – HÄR // 6an – HÄR 

Alltså jag är verkligen besatt av stickade tröjor nu, det är som att jag glömt bort hur jäkla underbart det är haha. Det som är så mysigt nu innan det blir riktigt ruskigt väder är ju att det faktiskt är lite mysigt att ha stickade tröjor och fortfarande vara riktigt varm. En beige, en vit, en svart och en grå stickad tröja känns faktiskt lite som ett måste om jag ska vara ärlig hehe.. På tal som svart, stickad tröja så vill jag påminna er om den svarta stickade tröjan (som är sjukt mjuk och gosig) från min kollektion som tillsammans med allt annat släpps 11e Oktober! <3

Visst är den fin!??? Älskar den. 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting