AllmäntOutfits

Pleated Silver Set

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det bara en vecka kvar, hurra hurra hurra!! En vecka kvar till lansering av min klädkollektion så nu kommer jag försöka visa upp så många av plaggen som möjligt så ni har en överblick om vad som komma skall. Det går många tankar i huvudet nu, jag börjar bli riktigt nervös. Inte sådär roligt, pirrigt nervös utan mer panik-nervös. Tänk om det inte alls säljer? Tänk om allt säljer slut först dagen trots att vi har väldig stora kvantiteter? Har vi för stora kvantiteter?

I alla fall, byxorna och tröjan ovanför är från Andrea Hedenstedt x NA-KD och jag bär storlek M i båda vilket jag gör i det allra flesta plaggen. Men hörni, nu ska jag återgå till jobb här på kontoret, sen ska jag även skriva ihop ”Veckans frågor”. Om ni har något ni undrar över, kommentera detta inlägg fort då så hinner jag få med er kommentar. Kram!

 

Kommentarer

 1. Hanna

  Hej Andrea! Har undrat detta ett tag, handlar om din klädkollektion för Nakd. För ett tag sedan var det ju en t-shirt tävlig på Nakd mellan några influencers som då skulle vinna att göra en hel kollektion för dem och du var med men att då Linn Ahlborg vann, så jag undrar helt enkelt varför du också fick göra en? Är suuuuper taggad på din kollektion och hittils vill jag köpa nästan alla plagg!! <3

 2. Maria

  Vad är det för kurser du sökt? Om du inte vill säga exakta kanske du kan berätta vilket område det är inom? Media, psykologi, språk eller så

 3. Linnea

  Hur ser du på det här med att vara förebild? många säger ju att ”jag har inte valt att vara förebild, så därför tänker inte jag vara det” etc vilket jag kan tycka är väldigt nonchalant. Jag anser att alla är förebilder. Inte bara kända personer, influencers osv utan ALLA. jag som vuxen är förebild till yngre personer, en 15-åring är förebild för alla tioåringar där ute. Jag kan vara förebild för en äldre person…etcetc…förstår du hur jag tänker? jag menar, jag anser att man har ett ansvar som medmänniska att vara förebild till alla, oavsett ålder. Man är det utan att behöva anstränga sig så mycket. Ofta är man det utan att tänka på det!

 4. Hanna

  Hej! Är såå taggad på din kollektion! Jag lovar dig att den kommer sälja bra!! Kommer kollektionen släppas vid midnatt? Jag vill sitta beredd så jag hinner köpa innnan det tar slut 🙂
  Älskar din blogg och podd!! Massa Kramar❤️

 5. Johanna

  Hej Andrea! Jag undrar bara när du aktivt började spara pengar till en lägenhet? Även dina bästa tips för att spara pengar till en kontantinsats! Har kommit en bra bit på mitt sparade, men ganska långt ifrån en kontantinsats!

  1. Andrea Hedenstedt

   Hej! Det började jag med i ettan eller tvåan på gymnasiet.. Kommer inte ihåg exakt när men på gymnasiet i alla fall! Vad grym du är, det är bara att kämpa på. Du kommer vara dig själv så tacksam 🙂 <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting