AllmäntOutfits

Black on black

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

     Jeans (så stretchiga och sköna!!) – HÄR // Jacka – H&M // Blus – HÄR // Skor – HÄR // Väska – Gucci // Pälsväst – gammal

När man inte vet vad man ska ha på sig, då finns det alltid ett säkert kort; black on black. Nej men alltså ärligt talat, det kan ju typ inte bli fel? Man kan omöjligen känna att en outfit blev ful om man kör på helsvart. Jag känner mig i alla fall alltid bekväm och fin i det! Blusen känns verkligen som ett plagg som kommer komma till stor användning för mig, perfekt både till vardags och finare tillfällen.

Kommentarer

  1. Tara

    Hej! Jag letar efter ett par svarta vanliga jeans men har så svårt att hitta de perfekta och såg dessa på dig som ser super tighta och snygga ut, utan att de blir lite lösa på benen efter att haft på sig dem i 2 timmar..men det är så svårt att beställa från internet och speciellt byxor. Vad tycker du om dessa byxor och vad föredrar du för storlek? Jag har oftast 36 eller 38 i byxor. Och är dessa highwaist eller midwaist?

  2. Elise

    Såg på snapchat att din kollektion släpps redan på tisdag och gud vad roligt! Undrar om den släpps direkt på tisdagen, alltså 00:00 eller vid någon annan tidpunkt under dagen? Tänkte nämnligen sitta redo och beställa direkt. 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting