AllmäntOutfits

ANDREA HEDENSTEDT X NA-KD

ÄNTLIGEN är klockan 15.00 och nu finns äntligen kollektionen att köpa HÄÄÄÄÄR

Jag är sååå glad över att det äntligen är dags. I skrivande stund befinner jag ju mig på lanseringseventet så kommer självklart uppdatera er mer senare idag och berätta lite mer om varje plagg. Gällande storlekar: jag har typ medium/38 i allt vilket jag alltid har när jag köper kläder. När ni får hem plaggen får ni meeeer än gärna använda er av hashtagen #andreahedenstedtxnakd om ni vill visa upp dom i sociala medier. Skulle göra mig mer än överlycklig! <3

Viktig information: Vissa plagg har tyvärr inte hunnit komma än. Den rosa kappan och den rosa kavajen kommer nästa vecka, dom är alltså inte redan slutsålda som det kan se ut på hemsidan utan ligger som ”coming soon”. Ni får mer än gärna klicka er in på dom ändå och välja vilken storlek ni vill ha och anmäla er mejladress så ni får veta direkt när dom är tillgängliga. Jag kommer självklart pusha här i bloggen också när allt finns in stock. Jeansjackan, jeansen, halsbandet och de stora stjärnörhängena kommer släppas lite senare och jag kommer självklart berätta när dom finns i lager också.

Har ni några synpunkter gällande hemsidan/frakten/frågor om plaggen får ni gärna kontakta NAKD’s support! <3

Kommentarer

 1. Elise

  DU ÄR SÅ GRYM ANDREA! Kollektionen är verkligen jättefin och det var svårt att inte klicka hem alla plagg. Klickade i alla fall hem tre plagg och längtar så mycket tills de kommer, vet redan att de kommer användas flitigt! Kram <3

 2. Sofia

  Riktigt fina plagg! Tycker du lyckats få in en helt perfekt röd tråd i kollektionen också, och alla plagg är så eleganta, fina, söta och coola på samma gång. Vill typ ha allt, men kommer nog vänta med att beställa tills jag har lite mer pengar 🙂 superbra jobbat Andrea! och du är så himla fin på bilderna/videosarna, WOW!

 3. Alva

  Alltså nej 🙁 Var så himla taggad på kollektionen, har lagt undan lite pengar varje månad för den. Ville verkligen ha råd att beställa hem massa fint. Men så var det så jäkla dyrt så nu kan jag köpa typ 2 plagg. Blev riktigt besviken på priserna 🙁

  Men kläderna är så jäkla fina!! Bra jobbat!

 4. Emma

  Så mycket fint !!! Synd bara att inte alla storlekar är inkluderade så finns inget som passar mig..:( men annars en väldigt fin kollektion !!<3

  Har ställt en fråga förut ang storlekarna på kollektionen , vet inte om du inte sätt den eller valt att inte svara men skulle vara intressant att veta varför du/ni valt att inte inkludera alla storlekar utan endast de " normala "

 5. Jenny

  Dina kläder är verkligen superfina! Du har gjort ett grymt jobb!! Blev dock tyvärr ganska besviken när jag gick in idag kl 15 för att beställa, för jag tyckte att nästan allting var för dyrt för mig. Supertråkigt hade hoppats på lite billigare priser!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting