AllmäntOutfits

Kollektionen

INNEHÅLLER REKLAM OCH REKLAMLÄNKAR FRÅN NA-KD.COM

Hej älsklingar. Vill bara kika in och länka plaggen nu när dom äntligen är uppe!! Jag bär storlek M i typ allt! <3 Jeansen, jeansjackan, rosa kappan, rosa kavajen, stora örhängena och halsbandet kommer som sagt släppas liiite senare tyvärr men jag kommer uppdatera er direkt då! <3


Silvrig topp – HÄR // Silvriga byxor – HÄR // Vit topp – HÄR // Rutig jacka – HÄR 

Vit blus – HÄR // Blå blus – HÄR // Blå fake fur – HÄR


Örhängen – HÄR // Jacka + byxor – Coming soon


Rosa tjocktröja – HÄR // Rosa kavaj – coming soon // Rosa byxor HÄR 


Stickad tröja – HÄR // Mörkblå kjol – HÄR // Svart topp – HÄR // Blå fake fur – HÄR

Jacka – coming soon – Klänning – HÄR


Bh – HÄR // Rosa trosor – HÄR


Stjärntopp – HÄR // Svart kjol – HÄR // Örhängen – coming soon

Silvrig klänning – HÄR

Kommentarer

 1. Moa

  Hej! Superfin kollektion verkligen. Jag undrar om den blåa faux fur pälsen kommer komma in i storlek 34 igen och vad som hände med de andra stjärnörhängena. De finns inte längre att köpa:(

 2. Anonym

  Vad är grejen med att ni influencers som gör egna kollektioner med NA-KD sätter helt sjuka priser? Tänk er själva när ni var i åldern som många av era läsare är i, o varken hade jobb eller pengar. Hur ska man kunna köpa några av era kläder när en helt vanlig jäkla tisha kostar närmare 400kr?! Jättefina kläder, inget illa menat på det viset men det är väldigt många som inte får en chans att köpa de vilket du/ni själva förlorar på i slutändan… Tråkigt för dina läsare.

  1. Andrea Hedenstedt

   Hej, ska försöka svara på din kommentar så tydligt som möjligt!
   1. Jag sätter inte priserna, jag har ingenting att säga till om när det kommer till prissättningen.
   2. Det går inte att jämföra priserna på min kollektion med exempelvis bikbok, ginatricot eller H&M. H&M kan köpa in 200 000 t-shirts från en fabrik och därmed betala extremt lite per tröja, i och med att kvantiteterna i min kollektion är som en piss i Mississippi om man jämför med H&M så förstår du då att varje t-shirt kostar väldigt mycket mer att göra, precis som med andra plagg.
   3. Mina läsare är till största del lika gamla som jag och har jobb, sen om dom väljer att köpa kollektionen, tycker den är dyr eller billig är en helt annan femma.
   4. Självklart vill jag att priserna ska vara så låga som möjligt för att så många som möjligt ska köpa och det är definitivt något jag kommer försöka pusha för i framtiden vid eventuella nya kollektioner. Att i sånna fall inte producera plagg som kostar för mycket att göra och därmed måste säljas dyrt.

   Tack och kram <3

 3. Bianca

  Hej! Jag tänkte på stjärntoppen, väljer modellen själv om hon vill att hennes nipples ska redigeras bort eller har hon inget val? Tänkte bara fråga eftersom jag upplever detta som en feministisk fråga. Skit bra kollektion!!

 4. Anna

  Superfin kollektion, bra jobbat!!! Men på tok för dyrt, exempelvis den T-shirt som finns i rosa, svart och vit kostar nästan 400 kr.. vem i hela världen köper en helt vanlig T-shirt för 400..?

 5. Nelly

  Grattis till en underbar kollektion! Så galet fina grejer! Jag har beställt metallic blusen, den blå v-ringade blusen och det rosa underklädes-setet. Längtar tills det kommer! 😀

 6. Filippa

  Skepparmössan som du har på många bilder på din kollektion och som finns på nakds modeller med dina kläder på, finns den att köpa? Har du designat den och kommer den att komma ut? Kram! Jättefin klädkollektion!

 7. Anonym

  Älskar verkligen plaggen! Så jäkla snyggt designat! Och så himla snygga bilder på dig ovan också, vill bära varenda outfit!

 8. Hanna

  Superfin kollektion, förälskade mig i en blus som jag tyvärr inte hade råd med men klickade hem stjärnörhängena iallafall.. det var ett måste, så himla fina

 9. Emma

  Varför fanns aldrig star bran i svart? Du har den på bilden men var inne när mailet kom innan kollektionen officiellt ens hade släppts, men den fanns inte då heller!

 10. Ella

  Jättefin kollektion verkligen! På bilden ovan så finns bh i svart men den verkar inte finnas i det på hemsidan utan endast vit och rosa, undrar om det möjligtvis kommer komma in i svart också? Kram!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting