Allmänt

TODAY IS THE DAY

 

 

 

 

 

 

 

Ja hörni, idag är det äntligen dags! <3 Jag har precis vaknat och ska börja göra mig i ordning. Som tur är så har jag faktiskt sovit väldigt bra. När jag är nervös så sover jag ofta skiiitdåligt så det var verkligen tur. Jag ställde klockan på halv åtta så har fått sova ut ordentligt också. Nu ska jag laga frukost sen om någon timme tar jag taxin till stället där vi ska ha lanseringslunchen. Juste, jag kommer vlogga idag så ni kommer självklart få se allt och lite till från den här dagen!

Och en sista sak: Den sista vinnaren från tävlingen (som får välja 10 plagg från kollektionen) är… Filippa Steen från Älvsjö! NA-KD kommer att kontakta dig <3 Grattis!! Hoppas att ni är taggade, försökte få in en liten countdown-grej här i bloggen också. Hoppas att det funkar! <3 Kram på er, vi hörs senare.

Kommentarer

  1. Frida Johansson

    Hej!! Jag är sååå taggad på att din kollektion släpps det ska bli sååå kul!! Innan den släpps, skulle du kunna göra ett inlägg där du skriver lite mer info om kläderna. Typ vilken storlek du har i dem, om man bör ta större/mindre storlek eller om det är något annat generellt att tänka på. Kram

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting