Allmänt

Italienskt med favoriter

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR
Igår efter lanseringen ville jag egentligen bara gå och lägga mig men jag, Mathilda och Isabelle hade bokat bord på Trattorian. Jag googlade på bästa italienska i Stockholm och gå kom den restaurangen upp som ett förslag. Jag och Mathilda märkte att vi varit där tidigare på restaurangen som ligger vägg i vägg; Orangeriet. Det ligger nere vid Norr Mälarstrand vilket är så himla mysigt, ännu mysigare på sommaren förstås.

Vi började med att beställa in varsnn drink och lite förrätt!


Jag och Isabelle delade på en charkbricka och Mathilda tog en sallad. Om ni undrar varför jag sitter med stickad tröja (hade egentligen på mig kappan också) så beror det på att jag frös sjukt mycket igår (gör det fortfarande). Mathilda påminde mig om att jag brukar få stress-feber. Det är verkligen så ironiskt för igår satt vi och pratade om att man ofta blir sjuk efter en stor grej och gissa vem som vaknade upp och mådde SKIT imorse? Jo jag 🙁


Isabelles topp – HÄR // Mathildas topp – HÄR

Igår var ju första gången jag såg andra personer än jag och modeller bära mina plagg vilket kändes riktigt mäktigt. Jag blev typ kär i alla plagg på nytt när jag fick se dom på nya ansikten. Hur fina är inte mina vänner? Så glad och tacksam över dom här två. Till huvudrätt blev det varsin tryffelpasta, det är verkligen livet alltså. Jag hade tänkt ta efterrätt men hittade som vanligt (tyvärr) inget som lockade mig då jag är extremt dålig på efterrätter så det blev en cappuccino.

Vilken dag hörni. På ett sätt vill jag bara uppleva allt igen och på ett sätt är det skönt att det är över. Det är lite som studenten, det är feeeettt roligt men man känner sig helt slut och tom efteråt. I alla fall, vill tipsa er om att besöka Trattorian om ni är sugna på italienskt! <3

Kommentarer

 1. Sofia

  Hej! Skulle du vilja berätta mer om varför och hur du slutat med dina p-piller? Du nämnde det snabbt i podden men inte hört något om det innan, ska du byta till något annat eller vad är planen? Äter nämligen också p-piller och har funderat på att sluta och se vem jag är utan, men också på vad jag skulle byta till om jag slutade så vore jättekul om du kunde svara på hur du tänker! Puss och kram <333

 2. Anonym

  Hej Andrea!
  Vill först och främst säga att jag älskar din nya kollektion! Så fina kläder.
  Men, jag undrar ifall du vet varför kläderna bara finns upp till storlek 42? Jag har storlek 44,46 och jag skulle så gärna vilja köpa en del kläder ifrån din kollektion eftersom att jag somsagt älskar den. 🙁
  Ha en fortsatt fin dag <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting