Okategoriserade

Lanseringseventet

INNEHÅLLER REKLAM FÖR ANDREA HEDENSTEDT X NA-KD

Foto: Malin Göransson
Kolla vilken fin fotovägg vi hade! Som plockat ur Pinterest haha. Det var PartyProductions.se som gjorde den, fatta vad roligt att jobba med festdekorationer.. Min tröja hittar ni HÄR och mina byxor HÄR


Vi började eventet med en fördrink inne i Bockholmens restaurang fast på övervåningen i ett eget rum där alla fick kolla på kollektionen och ta med sin sina favorite hem. Förresten, den svarta bh:n finns nu i lager!! HÄR hittar ni den.


Jag och Bianca!


Jag och Millie <3


Jag och Alice!

Isabelle, jag och Mathilda! <3 Isabelles blus hittar ni HÄR och Mathildas HÄR 


Efter fördrinken gick vi ner mot vattnet och det fina växthuset. Alltså HUR magiskt? Jag har aldrig varit på Bockholmen tidigare men känner nu att jag måste återvända, det var så himla fint verkligen.

Det var verkligen såå kul att ha alla tjejerna där också. Tycker om alla så mycket och var såå glad över att alla ville och kunde komma. <3


Sen var det dags för mat. Vi fick oxfilé med tryffelfrästa bönor, tomatsallad, pommes, potatisgratäng, bea, vitlökssmör och rödvinsås. Alltså det var tyyyp det godaste jag ätit.

 
Sen till efterätten så hade vi fixat livemusik vilket verkligen var FANTASTISKT. När jag och Ebba planerade eventet sa jag att det skulle vara sååå mysigt om vi kunde få dit någon som kan sjunga live, känns verkligen som det ultimata festmyset. Killarna var grymma!

Såhär glada var vi alla när klockan äntligen slog 15.00 och kollektionen var live på hemsidan!! Även om det var en stressig dag på vissa plan, jag var även väldigt nervös så var jag såååå glad. Jag hade verkligen SÅ kul och allt kändes väldigt lyckat.

Hela kollektionen hittar ni HÄR <3

Kommentarer

  1. Miela

    Vilket fint lanseringsevent! Mysigt!
    Blev tyvärr också jättebesviken på priserna på kollektionen. Allt var väldigt dyrt. Men grattis hur som helst, heja dig!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting