Allmänt

Vlogg – Lanseringen


Äntligen en ny vlogg hörni! Hoppas ni gillar den <3

Kommentarer

 1. Frida

  Verkligen sååå så fina saker! Stort stort grattis till dig, tycker verkligen du ska vara stolt över denna kollektionen! Tänkte kolla om när dina jeans från kollektionen släpps? Vet att du sa förra veckan att de skulle släppas lite senare, dom ser sååå så så snygga ut verkligen! Kram kram

 2. Moa

  Hej, grattis till superfin kollektion! Jag undrar bara om den blåa pälsjackan kommer komma in i storlek 34 igen och vad som hänt med stärnörhängena? jag kan inte se eller hitta dem på hemsidan, jag undrar därför om de är slut eller kommer senare.

 3. Tilda

  Hej!
  Kul vlogg! Konstig fråga kanske men jag undrar vem en tjej som var med på eventet är. Jag vet inte hur jag ska beskriva men hon var blond och klädd i helsvart tror jag, hennes tröja hade tryck på ärmarna men annars helt svart, satt nära dig på lunchen tror jag! Tänkte att jag ville följa hennes blogg men har ju ingen aning om vem hon är haha… Kanske ngn annan som vet?

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting